Početak - JavaScript, HTML5, CSS(3)

poruka: 6
|
čitano: 2.582
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pocetnik sam u svijetu programiranja web stranica. Imam iskustva sa programiranjem, ali ne ovog tipa...

Od kuda krenuti sa ucenjem navedenih tehnika (preporuka knjiga, tutoriala i sl.)?

Ciljam na 'flash like' efekte i mobile appove. Znam da treba poceti od golih osnova, ali ipak naglasavam ovaj aspekt u prici jer je to cilj...

gub enilno murof

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ti engleski jezik ide solidno ove "jezike" nauči redom: HTML, CSS, Javascript na W3Schools-u!

http://bit.ly/fEJAtE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Početak - JavaScript, HTML5, CSS(3)
guB kaže...

Pocetnik sam u svijetu programiranja web stranica. Imam iskustva sa programiranjem, ali ne ovog tipa...

Od kuda krenuti sa ucenjem navedenih tehnika (preporuka knjiga, tutoriala i sl.)?

Ciljam na 'flash like' efekte i mobile appove. Znam da treba poceti od golih osnova, ali ipak naglasavam ovaj aspekt u prici jer je to cilj...

w3schools je zbilja dobro mjesto za poceti. Sto se tice jave i efekata, prouci malo jQuery library.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
15 godina
neaktivan

Znam za W3 i naravno da znam engleski posto imam predznanje iz programiranja.

Mislio sam da imate neki konkretniji prijedlog za knjigu... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
guB kaže...

Sto se tice jave i efekata, prouci malo jQuery library.

Ispravak:   *Što se tiče Javascripta i efekata, prouči malo jQuery library.

Java -> Javascript == Nebo -> Zemlja

http://bit.ly/fEJAtE
17 godina
k1c0 kaže...

Ispravak:   *Što se tiče Javascripta i efekata, prouči malo jQuery library.

Java -> Javascript == Nebo -> Zemlja

Znam... lapsus... hvala.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice