koji ant.vir ili koju kombinaciju ant.virus-a mi je najbolje instal. da me najbolje
zaštiti dok koristim TORRENT.
Hvala!!!!! BASSO iz Pule
koji ant.vir ili koju kombinaciju ant.virus-a mi je najbolje instal. da me najbolje
Hvala!!!!! BASSO iz Pule
Hvala!!!!! BASSO iz Pule
Avira+firewall pc tools firewall plus.
Avira free i Malwarebytes za povremeno skeniranje kompa!Obavezno gledaj komentare na torrentu,netko obavjesti ako ima virusa
EDIT:I firewall koji je big_guy preporučio naravno
ja imam avast 4.8 kakav je on valja li išta?
ja imam avast 4.8 kakav je on valja li išta?
Ne baš.pređi ti na aviru free
Ja za sigurnost na kompu imam Aviru free,Malwarebytes,SuperAntispywere i Outpost firewall free!Sve je besplatno,a dobro
Tako i prije našemu ivi jesve bezveze.
NOV SAM. NEZNAM ZATO I TRAŽIM POMOČ.
Da sam znao za tu str. bi odmah otišao na nju ali nisam, a ti si me mogao obavjestiti priv por.
Na forumu postoji trazilica i da si samo upisao Antivirus dosao bi to te teme. Problem je sto svi novi korisnici ne citaju pravila niti sticky teme u kojima je podosta toga objasnjeno.
Ovaj što se tiče pc firewall torrent mi uvjek govori da ga trebam otvoriti jer me ograničava i da se drugi ne mogu spojiti na moj komp, te da ga moram otvoriti
Kakve ovo veze ima sa razvojem web stranica???
Ovo je već druga tema koja je ovdje zalutala, a nema veze sa webom. 
koristim ad aware 2009 i avg ,,torrent radi 24 sata na dan i već 7 mjeseci neman nikakvih problema :D