Imam tetku u Njemačkoj i poslao sam joj nekoliko video linkova (youtube) ali ne može nijednoga pogledati.
Imam dosta prijatelja i rodbine po cijelome svijetu (Usa, Irska, Austrija, Slovenija, Australija itd.) i svi mogu gledati sve sa youtube-a a ona ne.
Imam jedan stari film sa titlom (1958 G) kojega sam upload-ovao na youtube kako bi ga ona pogledala ali ona ga ne može ga pogledati.
Postoji li bilo kakav način da ga ja uploadujem negdje gdje bi ga ona mogla pogledati online u browseru.
Ima li koji genijalac da zna kako to izvesti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam tetku u Njemačkoj i poslao sam joj nekoliko video linkova (youtube) ali ne može nijednoga pogledati.
Imam dosta prijatelja i rodbine po cijelome svijetu (Usa, Irska, Austrija, Slovenija, Australija itd.) i svi mogu gledati sve sa youtube-a a ona ne.
Imam jedan stari film sa titlom (1958 G) kojega sam upload-ovao na youtube kako bi ga ona pogledala ali ona ga ne može ga pogledati.
Postoji li bilo kakav način da ga ja uploadujem negdje gdje bi ga ona mogla pogledati online u browseru.
Pokušaj da uploaduješ video na http://www.dailymotion.com/ pa joj onda pošalji link. Ja sam skoro bio u Njemačkoj i pokušao sam par videa na youtubu da pokušam. Sve je zabranjeno. Neke sam zabrane uspio zaobrići sa HIDE IP programom, ali opet su napravili čisto S****E
Ima li koji drugi sajt ?
Ima li koji drugi sajt ?
EV predložio sam ti ja Dailymotion u linku iznad. Može video do 2GB :)
Ok probaču to iako sumnjam da su oni naivni pa da neznaju za taj Dailymotion.
Nego jedna stvar mi nije jasna, po tome znači da u Njemačkoj uopče ne postoji youtube ?
Nisam vidio veču glupost od jedne države, pa kakva im je to demokracija ili sloboda ako zabranjuju nešto šta cijeli svijet dozvoljava.
Ok probaču to iako sumnjam da su oni naivni pa da neznaju za taj Dailymotion.
Nego jedna stvar mi nije jasna, po tome znači da u Njemačkoj uopče ne postoji youtube ?
Nisam vidio veču glupost od jedne države, pa kakva im je to demokracija ili sloboda ako zabranjuju nešto šta cijeli svijet dozvoljava.
Tko će ga znati, možda je u pitanju neki pro-fašistički film
Mozda nece jer su poznati, myvideo bi trebao raditi (samo se ne sjecam kakvi su limiti jer sam ga davnooo koristio), a streamcloud je sigurno toliko nepoznat (a solidan) da ga nisu uspjeli zabraniti :).
A da ti to uploadaš na neki file-sharing servis ili kao torrent?
Nije joj problem otvoriti neki link i kliknuti na play
Pa joj kak se nisam prije sjetio ovog, lako testiras, pokrenes de proxy i odes na link, dobijes ovo:
Dieses Video ist in Deutschland leider nicht verfügbar, da es möglicherweise Musik enthält, für die die erforderlichen Musikrechte von der GEMA nicht eingeräumt wurden.
Vrlo cesto je to problem, ali sada napravis mali trik i dobijes ovaj link: http://www.youtube.com/v/RXMT9hGljgE& odnosno zamijenis /watch?v= za /v/
Čekaj, ako sam te dobro razumio ona treba u web adresi da obriše watch?v= i upiše v
Ok probačemo popodne to
Čekaj, ako sam te dobro razumio ona treba u web adresi da obriše watch?v= i upiše v
Ok probačemo popodne to
Treba izbrisati /watch?v= i staviti /v/
Znaci, bas ovako kako sam napisao (dvije kose crte, a ne jedna).... gore sam ti vec stavio taj link koji ne moze gledati, takoder sam probao i preko proxy-a i moje normalne konekcije i film radi.
Tvoj je link ovo i ne radi u DE:
https://www.youtube.com/watch?v=RXMT9hGljgE
Ovaj ispod radi:
http://www.youtube.com/v/RXMT9hGljgE
EDIT: mrzim bug-ov editor.
Imaš od Opere Unite aplikaciju koja ti omogućuje da streamaš direktno sa svog kompjuter te ne trebaš uploadat na neki servis. Tj. ti streamaš dok ti je upaljen komp.
Imaš od Opere Unite aplikaciju koja ti omogućuje da streamaš direktno sa svog kompjuter te ne trebaš uploadat na neki servis. Tj. ti streamaš dok ti je upaljen komp.
Jeee, ali streamati s nasim sranjskim uploadom film koji traje nekoliko sati je pain in the ass.
Svaka čast lovac82, nego reci mi još (onako zanima me) šta se ustvari dešava tom izmjenom u adresi.
Neznam da li shvačaš šta hoću reći
Teamwiever.
Zašto ga jednostavno preko file transfer ne prebaciš na njezin komp?
Zašto ga jednostavno preko file transfer ne prebaciš na njezin komp?
Najbolji način, samo mi to nije bilo ni na kraj pameti. Samo kaži da instalira i da ti kaže svoj id i pasword, prebaciš joj na podlogu i neka pogleda :)