Zamrzavanje kompa.. radi harda

poruka: 6
|
čitano: 1.029
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa.. radi harda ??

evo u azdnje vrijeme mi se dogada.. da komp mi se jednostavno zamrzne ledica od hdd mi samo svjijetli na kucistu i tjt i moram restartat.. i kada restartam dok je loading screen isto se zna zamrznut... cuje se da hdd napravi skljoc ko da se ugasio pa ponovo upalio...

temp su u redu..

33C proc

45C grafa

32c MB

imam dva hdd ob adva su pata i na zajedničkom ide kablu su jer imam samo jedan pata konektor na matičnoj... glavni hdd je master i na sredini kabla je a storage hdd je na slave i na pocetku kabla je...

ponekad mi ej znalo da sam od sebe mi ne nade glavni hdd i onda sam konektor od anpajanja malo jace gurnu i onda normalno radi...

znate mozda do cega je sada dali je mozda do napajanja ili hdd odlaze jer hd tune i acronis kazu da su super i da nemaju ni bad sectore ni nis

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 1:37 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

pokušaj napravit novi instal windowsa ili zamjeni hdd na kojem su vindovsi

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

To se meni znalo povremeno dešavati na starom WD 80 GB, nikada nisam skontao zbog čega.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

glavni hdd je od maxtora a primarni je od seageta.. oba dva 80gb...

instalacija je na novo napravljena jer sam mjenjo glavni hdd jer mi ej prijasni Crko xD

evo sada sam stavio drugu napajanje od sharkona jer mi trebala przilica a to napajanje ima sata konektor pa cemo viditi dali se jos rusi...

ostale ideje su dobrodosle jos uvijek...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zamrzavanje kompa.. radi harda
HDTune

i skeniraj hard disk za bad sectore...

potom pogledaj smart data za diskove...

ako to ne ide probaj promjeniti sata kablove...
In Control
16 godina
neaktivan

imam ide kablove jer su pata hdd... hd tune kazu da su super... ali evo sad mi se jos ni jedno niej srusio.. bilo do napajanja probably

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice