XP drivers

poruka: 6
|
čitano: 984
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XP drivers

Eh ovako. Danas sam instalirao WinXP zato sto igre idu daleko brze nego na WIN7 (prvenstveno GTA IV). I isti problem kao i zadnji put kada sam instalirao WIN7 zbog tog problema. Ne mogu da se nadju PCI device drajveri (tako da nema ni zvuka) za xp. Nema ih niti na cd-u od maticne niti mogu gdje da nadjem. Maticna je Biostar P31 A7, a zvucna realtek. Stvarno sam ocajan zbog ovoga. Samo mi je zuti upitnik u device manageru kod PCI device, a sigurno zbog toga nema niti zvuka. Ako ko ima ideju sta da radim bio bih zahvalan. Kada sam win7 instalirao drajveri su nadjeni bez problema. Ali na xp ne ide nikako.

Loyal to the game
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: XP drivers
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

nisam pokušavao guglati za driverima sada, ali da li si pokušao napraviti auto update, da win pokuša sam naći drivere. uvijek možeš kupiti neku zvučnu za stotinjak kuna za koju ćeš znati da ima podršku i za xp i za sedmicu.

16 godina
neaktivan
pokusavao sam i na biostarovoj stranici ali nece. uzimam novu zvucnu sutra. dosta mi je ovoga vise. hvala u svakom slucaju
Loyal to the game
16 godina
neaktivan
NAPRAVIO!!!!
Fix je bio u tome da pomocu regedita stavim "da je" SP2 instaliran a ne SP3, jer nema pravih drajvera za SP3.
Loyal to the game
17 godina
neaktivan

ah svašta..thx za info, možda nekom pomogne.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice