Xp boot problem

poruka: 10
|
čitano: 1.417
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xp boot problem

Znaci jednu sam vecer radio na kompu, izgasio ga i sve super. Ujutro ga upalim, zapocne ucitavanje i najednom trazi boot cd/dvd. U BIOS-u je postavljeno da ga boota s hdd-a. Ipak ubacim boot cd ali kad dodje do prozora gdje treba izabarati disk/particiju za instalaciju nema nista...samo prazan ekran...Mene sada zanima da li je otisao hdd ili postoji mogucnost nekog drugog problema. Takodjer kada ga uaplim nema nikakvog pistanja ili nekog drugog zvuka (osim hladjenja ofc)...pa evo ako imate neki savjet slobodno postajte :D. Unaprijed Hvala

E da, hard je Seagate 500gb.

In pivo veritas
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 12:02 (Paradox).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xp boot problem
Lagani udarac nogom u kućište računala popravlja u 90% slučajeva. Točnije kontakt kabla od HDD nije u redu.
Probaj kick pa se onda javi.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Lagani udarac nogom u kućište računala popravlja u 90% slučajeva. Točnije kontakt kabla od HDD nije u redu.
Probaj kick pa se onda javi.

HAHAAH LOOL

svaka cast na odgovoru!

moze biti bas to da su kablovi, a disk probaj tako da ga ubacis u drugo racunalo i probas

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Xp boot problem

Pogledaj ovu temu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp boot problem

Provjeri dal ti je hard detektiran u biosu. Prijatelju je nedavno isto Seagateov od 500gb riknuo iz cista mira. Ugasio navecer komp a ujutro banana.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xp boot problem

Nema druge nego za pocetak otvoriti kantu i vidjeti da li su svi kablovi dobro ukopcani a onda dalje, analiza

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp boot problem

Tnx svima na savjetima...ali na kraju sam ga ipak morao na servis :D

In pivo veritas

0 0 hvala 0
16 godina
Xp boot problem

Ja imam problem da kad mi se boota komp mogu odabrat linux, win 7 i win xp a win xp mi jedino radi, sad me zanima kako mogu maknut ovo win7 i linux da ne pise nego da mi direkt boota xp?

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Editiraj boot.ini file, nalazi ti se u Control Panel/System/Advanced/Startup and Recovery i tu kao defaultnu particiju stavi onu s WinXP i izbriši ostale ili smanji vrijeme(Time to display startup options) s 30 na 1 sekundu.

Nisam BRAD, ali znam PIT !
17 godina
neaktivan
Groza kaže...

Editiraj boot.ini file, nalazi ti se u Control Panel/System/Advanced/Startup and Recovery i tu kao defaultnu particiju stavi onu s WinXP i izbriši ostale ili smanji vrijeme(Time to display startup options) s 30 na 1 sekundu.

Edit: Ako nisi siguran šta radiš, obavezno kreiraj restore point

Sorry na duplom postu, stisnija krivi botun

Nisam BRAD, ali znam PIT !
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 16:49 (Groza).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice