Windows XP startup problem

poruka: 7
|
čitano: 2.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam Windows XP x32

U zadnje vrijeme, kada palim računar, kada se otvori desktop i to računar jednostavno "zakoči" i tako 3 puta zaredom, dok nakon 3-4 restarta normalno radi, računar sam preskenirao, iz registry-ja povadio nepotrebne file-ove, pomoću ccleanera uklonio ono što mi ne treba, defragment uradio na oba diska, u čemu je problem?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakve su ti temperature? procesora, jesi probao clockat? meni se to desavalo kad prekoracim clock. sta ti je u start up? Probaj upaliti sa safe mode i vidi stopa li onda.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam nista clockao, temperature su jako niske, kada je računar preopterećen sa teškim igrama ili radnjama zagrije se do nekih 35-40°C

Uglavnom, računar ne zuji niti išta, to se dešava u zadnjih nekoliko dana.

EDIT: u startup mi je Microsoft Office (ne znam zakaj, da izbacim?), ObjectDock i xFire

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 12:37 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi razmisljao o reinstalu? Stvarno ne znam do cega bi moglo biti

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu, imam sličan problem.

Radi se o laptopu IBM Lenovo R60e. Kada se digne XP, popali se tek par od desetak ikonica u trayu, Fences se ne diže, ne mogu ništa klikati (pokazivač se miče, ali ne reagira na bilo kakav klik po desktopu, startu, ikonicama...). Jedino rješenje je paljenje Task Managera, rušenje Windows Explorera (explorer.exe) i ponovno paljenje također preko Task Managera. Stvarno nemam pojma u čemu bi bio problem, ovako mi izgleda kao da neki program "guši" dizanje ostatka programa, zapravo krene i stane i time zaustavi dizanje programa koji su na redu poslije njega. Sad, ako to i je problem, pitanje je kako saznati koji jer ima mnogo programa koji se pokreću na startupu.

Fenestro Vulgaris
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj bar hijackthis log kopiraj , pa postaj tu da vidimo šta se sve diže s OS-om..

video (samo ga povećaj dole desno)

ili uslikaj startup ili u ccleaneru(pokretanje s računalom) pa postaj slike

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 13:02 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice