Windows XP SP2 x64

poruka: 5
|
čitano: 1.487
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windows XP SP2 x64

Ovako za sada koristim win koji mi piše pod moj pc znači ja ču se sada prebaciti na 64-bit-ni windows zbog rama jel imam 4 gb a problem su driveri sve piše pod moj pc znači trebam 64 bitne drivere...gdje bih ih mogao nači ujutro kad se dignem ču napisati puno ime matične...

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows XP SP2 x64

Možda ovo pomogne.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP SP2 x64

http://rapidshare.com/files/271539696/Everest_5.0.2.1750.rar za pocetak

bitno je, ako nema drivera za mreznu pod default na windowsima, da ga nadjes prije instalacije 64bitnih win, tako da imas net kad ih instaliras.

mozes instalirat drivere sa support stranice proizvodjaca maticne (vjerojatno ces nac u everestu pod detaljima o maticnoj link), sto ti je i najlakse i najbolje ako ne preferiras najnovije drivere.

ako koji driver ne budes mogao naci, napisi ovdje samo;)

pozz i sretno

16 godina
protjeran
RE: Windows XP SP2 x64
Tomba kaže...

http://rapidshare.com/files/271539696/Everest_5.0.2.1750.rar za pocetak

bitno je, ako nema drivera za mreznu pod default na windowsima, da ga nadjes prije instalacije 64bitnih win, tako da imas net kad ih instaliras.

mozes instalirat drivere sa support stranice proizvodjaca maticne (vjerojatno ces nac u everestu pod detaljima o maticnoj link), sto ti je i najlakse i najbolje ako ne preferiras najnovije drivere.

ako koji driver ne budes mogao naci, napisi ovdje samo;)

pozz i sretno

aj fala ti tomba...sad mičem ovaj sp3 da pitam jel ko čuo za xp sp4 ja imam na nekom dvd-u kao što microsoft šalje ono sp3 dodatak tak imam sam sp4 nije mi jasno odakle mi...Namigiva

Mato_Lukic
16 godina
protjeran
Windows XP SP2 x64

evo ja se sjetio virtual box na njega sam instaliro win xp sp2 x64 i sad nađem drivere i probam dal rade i to ti to zar ne?

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice