Windows XP Service Pack 3 Ikone, mape....

poruka: 7
|
čitano: 3.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prije jedno tjedan dana sam instalirao Windows Xp sp 3, i on mi je automatski stavio neke nove teme, ikone su bile nove, mape su bile plave boje. I danas su mi se najedanput i ikone i mape vratile na klasični XP izgled, neznam kak da vratim kak mi je bilo prije?

Probao sam sve teme koje imam instalirane, ali promijeni mi samo traku, probao sam vratiti i sustav ali nije pomoglo, jel ima ko kakvo rješenje?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda si neki apdejt skinuo?

aka ReaverTVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Windows XP Service Pack 3 Ikone, mape....
Praetorian1 kaže...

Prije jedno tjedan dana sam instalirao Windows Xp sp 3, i on mi je automatski stavio neke nove teme, ikone su bile nove, mape su bile plave boje. I danas su mi se najedanput i ikone i mape vratile na klasični XP izgled, neznam kak da vratim kak mi je bilo prije?

Probao sam sve teme koje imam instalirane, ali promijeni mi samo traku, probao sam vratiti i sustav ali nije pomoglo, jel ima ko kakvo rješenje?

Mozda si instalirao neki XP blue edition,black edition?

Ili si mozda koristio program za uredivanje neki?

Vjerovatno si ili maknuo taj program za teme ili si temu maknuo.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nisam siguran al koliko se sjecam pravi sp3 ne donosi nikakve nove teme niti mijenja boju mapa. {#}

16 godina
neaktivan

Ma nisam ništa brisao, niti sam neki updjet skino, kod mog frenda je sve u redu. A i kod ljudi koji imaju iste Winse kao i ja, sad sam pročitao na forumu od kud sam nabavio Windows. Neznam, neki banalan je razlog. Možda napravim reinstal, još ću nešt pokušavat pa ću vidit.

Jel ima netko stranicu za teme za xp sp3, ali da mijenja i ikone i mape??

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ma nisam ništa brisao, niti sam neki updjet skino, kod mog frenda je sve u redu. A i kod ljudi koji imaju iste Winse kao i ja, sad sam pročitao na forumu od kud sam nabavio Windows. Neznam, neki banalan je razlog. Možda napravim reinstal, još ću nešt pokušavat pa ću vidit.

Jel ima netko stranicu za teme za xp sp3, ali da mijenja i ikone i mape??

Imas temi dosta potrazi na google-u

ima i na deviantart.com

Ako budes reinstalirao windowse instaliraj pravi SP3

ko zna kakav je taj sto si instalirao. i onda mozes sam sebi skidati teme i sve sto ti treba.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 18:08 (mario1990).
16 godina
neaktivan

Samo da se zahvalim svima na pomoći i savjetima.

I da kažem da sam stavio nove ikone pomoću TuneUp Utilitesa.

Može lock.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice