Ovako nakon dugog vremena odlucio sam si instalirat opet win xp na laptop pa sam nabavio win xp sp3 2011 friski zatim krenuo sam instalirat i skuzio sam da su malo drukciji nema formata na njima samo instal na HDD i to je to{uvopce nema opcije za selektirat da se formatira HD} ...i dobro iso instalirat i odjednom laptop se zgasi sam od sebe ,,pokuso opet par puta ista prica instaliro win 7 sve 5 bez jednog errora pa sam nabavio druge windowse xp starije 2 mj od ovih novih i ista prica jel je imo ko slican problem???(inace vec sam prije imo wind xp na laptopu i instalirali su se bez problema)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa naravno preko boota sam sta nema standard izbornik za izbor HD formata neg atomatski ti pocne nasnimavat filove na disk..
mani se tih "super.. black.. 2011.. full updated" xp verzija!
Tko se zadnji smije, nije skužio!
Uzmi jedan čekić, ali dobar čekić i udri po njemu 
Imao sam situaciju s jednim hard driveom na kojem su se nalazili programi, i svaki put kad bi digao windoze s njega sam izvlačio podatke. I taj isti dan mi se svaki put pocne gasiti. Ubrzo shvatim da je rijec o nekakvoj beštiji koja ima svoja dva procesa i ako ugasim jedan, automatski ga drugi upali, a ako pokusam urediti startup on se resertira. Malo mi je falilo da ga ne razbijem....