Molim vas pomoc imaam problem oko WIndowsa XP.Kad ugasim kompjuter sve sto je na njemu se izbrise osim OS-a .Kako to mogu iskljuciti ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemoj gasiti komp.
Ja u životu nisam čuo za ovo.Mora da imaš neki vlastiti operativni sustav pa si pogriješio u programiranju ( bože dragi :O )
Molim vas pomoc imaam problem oko WIndowsa XP.Kad ugasim kompjuter sve sto je na njemu se izbrise osim OS-a .Kako to mogu iskljuciti ?
Nikad cuo za takav problem..
- windowsi piratski? koji sp?
daj pojasni malo bolje taj problem xD to o cemu trenutno pricas je nemoguce...
A da ti se takav problem mozda nejavlja na poslu ili nekom internet klubu?
http://www.nettimesoftware.com/downloads.html
Vjerojatno je tvoje racunalo umrezeno s nekim host-om koji mu nakon svakog restartiranja uradi system restore
Daj definiraj točnije kaj ti nestane? DOkumenti ili instalacije ostalih programa osim OS? ima nekoliko mogucih situacija,al budi precizniji.i dali ti je računalo novo il je to odjednom se počelo događat?
/signed, ili sa d diska
Možda imaš instaliran SW tipa Deep Freeze ili nešto slično.
Gdje ti je to računalo? Škola, faks, igraonica?
Zaboravio sam napisati da je problem u Deep Freezu tj. da je na racunalo instaliran taj program te bih vas zamolio da mi kazete kako ga mogu otkliniti ali bez sifre jer je nemam .
Kratko i jasno - ne možeš! Pitaj administratora!! 
Zaboravio sam napisati da je problem u Deep Freezu tj. da je na racunalo instaliran taj program te bih vas zamolio da mi kazete kako ga mogu otkliniti ali bez sifre jer je nemam .
To nije problem, tako je postavljeno. Bez admina ne možeš ništa, a čim imaš to instalirano, znači da admin upravo ne želi da išta instalirate. 
To je komp koji se nalazi nama u skoli ,u drugom kabinetu netko je uspio maknuti deep freeze ali mi nemozemo u svom znaci mora postojati nacin
Da ,postoji način - administrator account i rad u njemu! Druga je priča kaj za njega treba znati lozinku da bi se ušlo! 
Dakle ,ili saznaj administratorsku lozinku ili se okani ćorava posla!! 
To je komp koji se nalazi nama u skoli ,u drugom kabinetu netko je uspio maknuti deep freeze ali mi nemozemo u svom znaci mora postojati nacin
Tako sam nesto i pretpostavio.
Kod pitanja si morao biti iskren, te nam reci sve pojedinosti..
A ne ovako
Da, vjerojatno je Safe Mode Admin ostao otključan tamo =)
Beskorisni ste xD ,danas sam crackao(bez passworda ili admina) deep freez i dobio 5 iz informatike ali cak ga nije ni tesko provalit .
Ti si haker i sve te se bojimo sada.Nemoj nam upasti u računala.
Praktički zadnjim postom poručuješ svim forumašima koji su sudjelovali u temi da su glupi i da ne znaju ništa, a da si ti najpametniji i znaš sve.
Pa što si tražio pomoć kad si tako jak ?
LOL malo si glup ja se samo salim ,nije mi jasno kako su rekli svi da je nemoguce a sve sto je trebalo je skinit mali programicic zvan Anti Deep Freeze ...