Windows težak problem

poruka: 11
|
čitano: 1.853
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows težak problem

Molim vas pomazite mi da rjesim ovaj problem,naime evo malo prije sam instalirao cFos Speed (internet connection optimizer)kako bih si ubrzao internet...Naime nakon sto sam instaliro aplikaciju,morao sam restartirati komp..Nakon restarta dodje do Boot Ekrana Windows XP Logo i restartira se racunalo..Ovo pisem u safe modu u kojem isto nesto neradi (predopstavljam da je neki virus ili nesto) i kad hocu napravit System Restore on mi izabici neki error koji nikad u zivotu nisam vidio...Slika dolje...MOLIM VAS POMOZITE MI,ko da ja samo imam probleme sa Windowsima...Svi govore kako rusim sistem svaki drugi dan...Pomazite..

Kaže:Tarzan skače u mekinje..!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows težak problem

internet connection optimizer ne ubrzava intenet...

jedino može postaviti neke postavke u windowsu da je konekcja bolja, a za to ti netreba jer to možeš i ručno...

program uninstaliraj u save modu, skeniraj komp sa antivirusom ....

no imat češ problema zbog tog programa ja mislim, jer ko zna šta je on tebi tamo proprčkao po registry-u....

svakako ako uspiješ vratiti se u windows, koristi "registry winner" ili tako neki program i reinstliraj firefox

1 0 hvala 1
16 godina
RE: Windows težak problem

Obriso sam program,jucer skeniro sa AntiVirusom i naso mi je nekih 10 detection's itd...Sve sam ih obriso ili Repair sto nisam mogo...Neznam sta da jos probam...Ali,neceg sam se sjetio...Kad sam ga instalirao (tijekom instalacije) pisalo je da Uninstalira neki Driver (valjd od kartice mrezne) i ponovo instalira..Dok je to radio Net mi je crko (disconnectiro se..)

16 godina
neaktivan

Prvo internet nemozes ubrzat s nicim Belji se

Drugo zasto si to uopce instalira i kakvu si zastitu ima,po meni najbolje ako ti je windows cd pri ruci pokreni novu instalaciju jer ciscenje toga moze trajat satima,,pogotovo ako ti je pun podataka,

otidji u run napisi msconfig stavi normal sturtup

resetiraj komp ako bude isto onda probaj pocistit malo komp sa ccleanerom i antivirusnim programima kao sta su malwarebytes ,ad aware,spybot evo tu ih mozes skinut..sigurno mu nesto gadno smeta

evo skini :D

EVO PROBAJ reinstalirat sve win drivere sa ovim

Paty
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 0:15 (vice).
16 godina
vice kaže...

Prvo internet nemozes ubrzat s nicim Belji se

Drugo zasto si to uopce instalira i kakvu si zastitu ima,po meni najbolje ako ti je windows cd pri ruci pokreni novu instalaciju jer ciscenje toga moze trajat satima,,pogotovo ako ti je pun podataka,

otidji u run napisi msconfig stavi normal sturtup

resetiraj komp ako bude isto onda probaj pocistit malo komp sa ccleanerom i antivirusnim programima kao sta su malwarebytes ,ad aware,spybot evo tu ih mozes skinut..sigurno mu nesto gadno smeta

evo skini :D

EVO PROBAJ reinstalirat sve win drivere sa ovim

A znam da nemos ubrzat...Ali et...BISER***CoolAjd probat cu s tim...Ali da nest pitam..Da li u msconfig-u mogu odabrat onaj Diagnostic Startup?I onda da sve preskeniram i ocistim jer ovdje na Safe Mode uzasno stekaju prozori itd.....Naravno ako budem uspio bootat normalno...Ajd idem probat..

17 godina
neaktivan
Windows težak problem

Ajoj, čovječe....

Za ta čuda koja drastično ubrzavaju internet vezu nisam čuo od kada sam koristio 56k modem.

Mislio sam da su ta smeća već nestala sa scene, ali vidim da se još drže, a da baš nikada nitko od toga nije imao koristi.

Nemam ideju kako da ti pomognem, ali razmisli... kako možeš imati bržu vezu od one koju ti isporučuje provider?

Ono što ti programi rade nešto je što možeš i sam ukoliko malo zavučeš ruke pod haubu windowsa, ali nisam siguran da li je to danas više potrebno.

Svojevremeno se pričalo o nekom bugu u windowsima(neki ključ u registry-u), koji je imao veze sa internetom, ali to je bilo davno i vjerojatno više nije problem.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

A znam da nemos ubrzat...Ali et...BISER***CoolAjd probat cu s tim...Ali da nest pitam..Da li u msconfig-u mogu odabrat onaj Diagnostic Startup?I onda da sve preskeniram i ocistim jer ovdje na Safe Mode uzasno stekaju prozori itd.....Naravno ako budem uspio bootat normalno...Ajd idem probat..

Probaj :D,,koliko procesa imas u task manageru,,mozes li sliku bacit da vidim kakvih gamadi se nabilo :D

Daa se tako lako da ubrzat internet svi bi imali pakete od 10 mb a placali bi 2 XDCoolfaca si e klanjam ti se ;DSmijeh

Paty
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 0:25 (vice).
16 godina
Windows težak problem

Evo uspio sam uci u Windowse normalno,Malware Bytes sad skenira sve...Prvo cu Quick Scan,pa onda Full da ga ocisti...Hvala na savjetima..Ipak nisam moro rusit Wins-e...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Evo uspio sam uci u Windowse normalno,Malware Bytes sad skenira sve...Prvo cu Quick Scan,pa onda Full da ga ocisti...Hvala na savjetima..Ipak nisam moro rusit Wins-e...

...da,i proskeniraj ga sa superantispyware free edition..(uz malwarebytes, i ništa više od predloženog,ni ad aware a pogotovo spybot)
i uključi tu aviru bez web guard,a stavi si WOT koji ne troši ništa i ne usporava..

16 godina
Windows težak problem

Ma evo dosta mi muke više,skeniram ga sa MalwareByte-som i svaki put mi nadje jedan te isti virus koji sam prosli put obriso,pa sam rusio,sad cu sve nanovo..Lock teme..Svima hvala na pomoci i savjetima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ti je to sve nanovo i rjesia si se muka,,ako ides na xp moja preporuka je da instaliras uz aviru i ad aware sta je jako dobar,,ako ti kaze da neko da nevalja neslusaj ga jer ga ja koristim vec 2 godine i spasio me u par navrata.tako da imam iskustva sa tim :D

Paty
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice