imam problem sa windows live messengerom...slova su necitljiva...ko da ima neka opcija blur kad ga ukljucim...totalno necitljivo,,svo ostalo radi savrseno na kompu...reinstalira san windowse i opet mi se pojavilo..inace to se dogada na konfi koja je pod moj pc..i original 64 bitnoj 7-ci...ako ko zna nek pomaze :) EDIT: to ovako izgleda,,evo slika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i niko nije ima slican problem pa ga rijesia :S
molim lock jer vidim da niko nema odogovor na ovo
molim lock jer vidim da niko nema odogovor na ovo
Malo ga pričekaj da ti se neko javi. Koji mesenger koristiš? Ja koristim Windows Live Essentials 2011 a imaš na BUGovom dvd-u broj 216/11,2010.
i ja koristim taj...2011...a cekat cu nema mi druge :)
joj, nemoj te essentials koristit, koristi najobičniji messenger kojeg ti OS podržava. Ja imam xp, najkasniji za moj OS je Windows Live Messenger 14.08117 (2009 verzija). Radi, ne prekida, slova su oštra. Mislim, ostavio bih ja onu verziju prije te iz 2009, al jednostavno ta starija verzija više nije htjela radit, pa sam morao ovu novu istalrirat.
Moj ti je savijet - probaj intalirat stariju verziju, i to samo messenger, nikakav hibrid il šta već izmišljaju.
iden provat pa sta bude... :D
I ja imam problem s msnom... Jučer navečer sam ga najnormalnije koristio (verzija 2009) i danas ujutro mi je javio error 8100030d:
Contact cache store might be corrupted
Firewall software is blocking Windows Live Messenger connection
Probao sam hrpu stvari koje sam našao na netu, skinuo novu verziju, brisao stvari iz registryja, brisao razne fileove koji bi trebali biti cache, probao i Windows Installer Clean Up, ništa nije pomoglo.
Probao sam se logirati preko online messengera i preko triliana, nije uspjelo.
Ima li netko kakvu ideju?
Contact cache store might be corrupted
Firewall software is blocking Windows Live Messenger connection
Jesi provjerio da firewall ne blokira msn?
Nije mi firewall niti uključen, samo windowsov imam instaliran.
edit: svejedno je messenger dozvoljen.
Probaj savjete odavdje:
http://messengersupportspace.wordpress.com/2007/12/11/error-8100030d/
Probaj savjete odavdje:
http://messengersupportspace.wordpress.com/2007/12/11/error-8100030d/
Probao sam većinu što sam našao na googlu i ništa nije pomoglo.
uspio sam se logirat na home.live.com, ali i tu piše da messenger nije dostupan. No, mogu vidjeti svoje kontakte i što su radili od zadnjeg puta kada sam bio online