Windows driver problem

poruka: 7
|
čitano: 2.468
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows driver problem

Pozdrav,

imam jedno pitanje več po 10 put instaliram W7 na laptop i uvijek isti problem instaliram sve drivere i ne rade mi ...

jedino prorade ako prilikom ulaska u windowse pritisnem F8 i izaberem tamo opciju "Disable Driver Signature Enforcment".

Možda neko zna di bi bio problem ali nakon svakok paljenja opet moram pritisnuti F8

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Windows driver problem
tido35 kaže...

Pozdrav,

imam jedno pitanje več po 10 put instaliram W7 na laptop i uvijek isti problem instaliram sve drivere i ne rade mi ...

jedino prorade ako prilikom ulaska u windowse pritisnem F8 i izaberem tamo opciju "Disable Driver Signature Enforcment".

Možda neko zna di bi bio problem ali nakon svakok paljenja opet moram pritisnuti F8

ocito ti se nespremaju driveri koje si instalirao i pri gasenju kompa oni se brisu - to ponekad zna biti do biosa - tj bios resetira postavke - a to se zna dogodit jer se baterija koja se nalazi na maticnoj isprazni i obrasci koje bios pamti se brisu kad komp ''ostaje bez struje koje u trenutku iskljucivanja daje baterija'' tako da pokusaj promjenit bateriju koja se nalazi ispod plastike koju trebas odvrnuti na doljnjoj strani laptopa - sretno

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
15 godina

misliš da bi bilo to..ali je probllem kaj ja nebrem naći tu bateriju...da nije ona na matičćnoj kaj onda cijeli laptop moram rastaviti..pak ne vjerujem dase samo tako ona može isprazniti kad je on star 2 godine

17 godina
neaktivan
Windows driver problem

Dali ti baš svi driveri koje instaliraš ne rade ili samo neki? Od kud si skidao drivere? Nebi bilo loše da napišeš koji je model laptopa i koje su komponente unutra. Ako se ne želiš gnjaviti sa stiskanjem tipke F8 svaki put prilikom paljenja, pokušaj slijediti ove upute.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 12:49 (biser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

lennovo y560, nijedan driver ne radi...a dok pritisnem F8 i onu opciju e onda sve radi...grafička,mrežna ništa ne radi ne mogu ni na net preko njega..

a driveri su direkt sa cd-a, a probao sam i preko neta odnosno našao sve nove verzije nasnimam piše da je nasnimano ali dok resetiram opet ne radi

13 godina
neaktivan
Windows driver problem

kako pronaći driver za zvuk, nemam ni cd od matične ni niš drugo

Ja sam onaj koji nisam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Skini mali programčić koji se zove Specy (ili neku drugu sličnu alternativu). Pokreni ga i pročitaj podatke o tvom hardveru. Postaj ovdje pa će već netko pomoći.

Često puta se zna desiti da je kao defaultni audio uređaj odabrana grafička koja ima HDMI. Sve ostalo je OK ali zvuka nema. Promjenom defaultnog audio uređaja može se riješiti problem. Ne kažem da je to kod tebe slučaj ali provjeri.

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice