Imam prvu verziju windows 7 i nakon nekoliko sati (5-6h) mi se jednostavno ugasi i tako već jedno 3 mjesec. Može li mi tko pomoći
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolje da napravis backup pa instaliras zadnju verziju s neta, ako ti se i dalje nesto cudno desava mislim da je nesto oko napona, PSU/motherboard
Windows 7 beta (build 7000) je prestala raditi 01. 08. ,znači da imaš neki kasniji build. Ne znam kak je sa buildovima od bete do RC-a (7100) ,ali mislim da su i oni pod tim ,eventualno rade nešto duže. Otvori Computer ,idi na help i klik na About Windows i saznat ćeš koji build imaš.
I opiši malo kaj se događa ,ne samo "gasi mi se"!!
A inače ,ima na forumu tema Windows 7 dojmovi i Windows 7 problemi gdi ima puuuno postova i gdi si mogel prvo malo pročitat postove i možda naći rješenje i postaviti pitanje ,možda bi prije dobil odgovor!!!
Full verzija radi bez ikakvih problema. Da li je možda problem u power managementu? Win7 ima neki čudan setting oko toga kada se gasi.
Ovako kad mi se ugasi prestaje sve raditi, na drugom kompjuteru se ne gasi nikad s istom verzijom i s istim crackom. napajanje radi normalno.
Čim je crack u pitanju, nemamo šta više raspravljati. Može biti da je i do njega, ali neću dublje ići.
Sad ću zvučat bezobrazno ,ali daj molim te prvo pročitaj pravila foruma pa onda pokreni temu - o tvojem problemu se nema šta reći!!!