Windows 7 se ne diže nakon zamijene coolera

poruka: 2
|
čitano: 1.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav

na laptopu mi je krepao cooler i sad mi je konacno dosao novi sa Kine , zamijenim i sve 5. Laptop pali sa prve , svi vijci unutra ( niti jedan ne fali ili da je previše ).

Ali naravno, Windows se ne diže. Krene sve normalno i nakon windows loga ostaje samo crna slika sa strelicom miša ( strelica se može micati ). Uglavnom nakon toga neko vrijeme crna slika i onda se sam restarta. 

Pokušao sam i preko safe moda ista stvar, crna slika nakon svih onih slova i strelica miša. Nakon nekoliko pokušaja došao je plavi ekran ( jedanput i nikad više ).

Pokušao sam isto tako zamijeniti ADCL/IDS u BIOS-u , jedina razlika je što se restarta nakon nekoliko sekunda nakon win loga.

Sad mi je hard u PC-u , spojen preko SATA-e i vidim sve što je bilo na hardu. 

Skenirao sam ga sa HD Tune-om i pokazuje problem ( makar mi je čudno ) 

Slika je u prilogu . 

Dajte ako imate kakvih ideja , samo pišite sve dobro dođe !!

Ako vam ne odgovorim odma, znači da neam kompa..

I još jedna stvar; da li zna netko kako izvaditi od skypea chat hsitory ? Ali sa ovoga harda iz laptopa :D Sve vidim ali nikako da nadjem

thnx

0 0 hvala 0
15 godina

- Sad dok je disk spojen na drugo računalo, pokreni HD Tune, pronađi ERROR SCAN, pokreni ga, neka ide na FULL, javi rezultate.

- Možeš skinut i Hirens Boot CD, snimi ga na CD, bootaj računalo s toga CDa i probaj pokrenut MiniXP, javi rezultate.

--- Tko ima malo novca govori: Što da radim s njim? ,a onaj koji ima mnogo govori: Bože, daj još. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 12:52 (Valentin17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice