Windows 7 proceso

poruka: 4
|
čitano: 2.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 procesi

Imam Windows 7 64 bit.

Problem je slican koji sam imao na Visti 32 bitnoj a to je procesi.

Broj procesa ne ide ispod 60. Skinuo sam bio Process Explorer i pokusao smanjiti sa njim ali ne nesto previse.

Fizicka memorija mi je oko 35-40 posto.

Vidio sam da mi explorer.exe i dwm.exe koriste vecinu memorije.(40.000K i do 50.000K nekad i vise)

Usto koristim uvijek msn(msnmsgr.exe--55.000K,wlcomm.exe--25.000 i ,Xfire [koji koristi 3 procesa... (xfire.exe*32--80.000K--,xfire64.exe,xfire64.exe--ta dva po 17.000K]

Ovako mi je i vista slicno koristila. Ove brojke sam procitao iz Privatnog Radnog Skupa u Task Manageru.

Mene zanima kako da smanjim broj procesa barem na 40, ili 30-35.

EDIT: Mod sry sto postam ovde falio sam forum... prebaci u Windows...

Spirit...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 2:45 (Neutral).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 procesi

pogasi sve servise koji ti nisu potrebni za pocetak. Koju tocno verziju windowsa imas? Daj listu svih procesa postaj, ja na win7 ultimate: upaljen firefrox, utorrent, daemontools, razer driveri, catalyst imam 49 procesa...samo sa jednom iznimkom, windowsi su legalni..nisu skidani sa torrenta i tih gluposti...

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 procesi
Neutral kaže...

Vidio sam da mi explorer.exe i dwm.exe koriste vecinu memorije.(40.000K i do 50.000K nekad i vise)

Usto koristim uvijek msn(msnmsgr.exe--55.000K,wlcomm.exe--25.000 i ,Xfire [koji koristi 3 procesa... (xfire.exe*32--80.000K--,xfire64.exe,xfire64.exe--ta dva po 17.000K]

Ovako mi je i vista slicno koristila. Ove brojke sam procitao iz Privatnog Radnog Skupa u Task Manageru.

Us to gore , kad pokrenem pc pokrenu mi se jos i 3 procesa on Nero Home. NBGMonitor... nes tako.

Zatim uvijek koristim firefox,driveri (Setpoint,Logitech Gseries Profiler,ATI CCC,Realtek HD Audio Manager, i Avira Antivirus)

To uvijek koristim. Imam 4GB RAM.

Verzija OS-a je... (ocitano iz dxdiaga->Windows 7 Ultimate 64 bit (6.1 meduverzija 7600)

(ocitano iz Sustava -> Izdanje sustava Windows

Windows 7 Ultimate

Autorska prava.....

Spirit...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 11:36 (Neutral).
16 godina
neaktivan
Windows 7 proceso

skini autoruns i pa pomoću njega makni što ne želiš da ti se pokreće sa dizanjem windowsa

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice