Windows 7 problem

poruka: 13
|
čitano: 4.931
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Ovako imam Windows 7 Ultimate 32-bit,prije kada sam imao 2gb memorije znalo mi je lediti pozadinu i neke igre ,pa sada kada sam stavio jos 2 gb memorije opet mi freeza pozadinu te neke igre,neznam u čemu bi bio problem,jedino me i ovo muči na ocjeni za kompjuter imam ovo : Grafika :Performanse radne površine za Windows Aero - ocjena 5,0.A Grafika za igre :Performanse s 3D grafičkim prikazima u poslovanju i igrama - 6,4

help please :(

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 problem

Koju grafičku karticu imaš, jel se problem javlja sa bilo kojom igraćom platformom ili samo s određenom?

14 godina
neaktivan
Windows 7 problem

molio bih pomoć moj windows 7 ultimate x32(x86) učitava samo 64 mb grafičke a imam grafičku od 256 mb,pa je to problem kod igra nemogu igrati pes 2011 na low prekida!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thombstone kaže...

Koju grafičku karticu imaš, jel se problem javlja sa bilo kojom igraćom platformom ili samo s određenom?

Ati Radeon HD 4650,pa javlja se freez katkada na pozadini a nekada u League of Legends 

14 godina
neaktivan

Ako nemaš najnovije drivere za navedenu grafičku, skini ih sa službene stranice i instaliraj pa vidi dali će se problem i dalje javljati. Ako već imaš zadnje verzije drivera onda nije problem sa grafičkom, već bi trebalo "pronjuškati" po BIOS-u, odnosno, pogledaj na kojem taktu ti radi FSB (prednja sabirnica), ako radi na taktu većem od nazivnog tj. tvornički propisanog, probaj ga smanjiti, pogledaj također takt radne memorije na kojoj frekvenciji radi, moguće je da je u memoriji problem, barem meni se jednom desilo samo sam smanjio radni takt i problem zamrzavanjem nestao.

14 godina
neaktivan
duby2312 kaže...

molio bih pomoć moj windows 7 ultimate x32(x86) učitava samo 64 mb grafičke a imam grafičku od 256 mb,pa je to problem kod igra nemogu igrati pes 2011 na low prekida!!!!!!!!!

Jesi gledao u postavkama Bios-a na koliko je podešena veličina grafičke kartice?

15 godina
neaktivan
Thombstone kaže...

Ako nemaš najnovije drivere za navedenu grafičku, skini ih sa službene stranice i instaliraj pa vidi dali će se problem i dalje javljati. Ako već imaš zadnje verzije drivera onda nije problem sa grafičkom, već bi trebalo "pronjuškati" po BIOS-u, odnosno, pogledaj na kojem taktu ti radi FSB (prednja sabirnica), ako radi na taktu većem od nazivnog tj. tvornički propisanog, probaj ga smanjiti, pogledaj također takt radne memorije na kojoj frekvenciji radi, moguće je da je u memoriji problem, barem meni se jednom desilo samo sam smanjio radni takt i problem zamrzavanjem nestao.

instalirao sam najnovije drivere !

15 godina
Windows 7 problem

Vjerojatno imas bad sectore na HDD-u,skini HD Tune,i uradi ERROR SCAN,ali smakini kvačicu sa Quick Scan,nesmije biti niti jedan crveni kvadratic ako ti nije jasno uslikaj i postavi sliku ovjde na forum.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 10:05 (tpg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 problem

e hvala ljudi u BIOS-u je bilo naređeno samo 64mb sad sam stavio na 256mb i radi sve super

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duby2312 kaže...

e hvala ljudi u BIOS-u je bilo naređeno samo 64mb sad sam stavio na 256mb i radi sve super

I drugi put!

15 godina
neaktivan
Windows 7 problem

evo sada se freeze ponovo vratio i to je gotovo uvjek kada se netko mi logga off ili logga in na xfire :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 problem

evo svi govore koji su mi pomagali da je u matičnoj problem evo jel neko vidi nešto čudno?

http://imageshack.us/f/685/hgft.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 9:05 (JozaxD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 problem

evo da ne otvaram novu temu imam jedan problem, c particija mi svako malo gubi GB, nafriško je windows instaliran nema virusa itd...npr ima 2 sata je bilo slobodno 10 gb, ima 1 h 8 , a sad je 7 gb, jednom sam imao rijesenje za taj problem, ali nemogu se sitit sad kako to ide. Znali iko riješenje? Hvala unaprijed!

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 18:25 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice