Windows 7 nenormalno spora instalacija

poruka: 6
|
čitano: 2.024
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prije nekoliko sati sam si na laptopu instalirao W7 bez najmanjeg problema, trebalo je 20tak minuta da se instalira. I kad sam vec bio dobrog raspolozenja, pomislio sam da reinstaliram i na kompjuteru jer prenatrpan sranjima. Al onda problem, treba mu 10min samo da se ucita ono di biras jezik i kad sam uspio to odabrat onda Setup is starting sam ostavio takoder nekih 10tak minuta i nisam htio dalje jer ko zna kolko bi dugo trajalo. Trazio sam po netu rijesenje i naisao na to da disableam floppy u BIOSu sto sam i napravio i nikakve promjene nema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije to samo kod tebe problem, desilo se to i meni potpuno ista stvar....ali ja sam pustio da odradi i sve proslo kako treba

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al kolko sam skuzio to se dogada samo na jacim masinama dok na onim starijim sve ide lagano

EDIT: Malina kolko je to tebi trajalo otprilike?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 19:06 (Vuja12).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 nenormalno spora instalacija
malina22 kaže...

nije to samo kod tebe problem, desilo se to i meni potpuno ista stvar....ali ja sam pustio da odradi i sve proslo kako treba

Potpisujem. Zna se dogoditi.

Nije mi se dalo ići saznavati točno zašto (pretpostavljam: traženje i konfiguracija hardverskih resursa). Ne uzbuđuj se previše i pusti ga da odradi što mora - ionako ćeš to napraviti sada (instalacija Windowsa) i sljedeći put za 1-2 god., tako da nema smisla trošiti živce na to.

Kad se instaliraju radit će normalno.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 nenormalno spora instalacija

Pa jel ti teško sačekat 20ak min? Pusti nek ide instalacija, odi na kavu il kamo već. Ako ni nakon 30min ne radi, onda počni tražit pomoć.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

to se desava i kod mene na konfi iz potpisa...prvo mu treba desetak minuta da prebaci na odabir jezika a onda desetak minuta na particije i poslije toga sve tece kako treba.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice