Windows 7 jel samo na VB tako ili?

poruka: 6
|
čitano: 1.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako skinuo sam noćas ultimate a od frenda ču uzet cd-key koji je kupio za 3 računala...znaći idemo ovako zanima me jeli na Virtual Box-u onaj dolje gdje je start neproziran SLIKA? i ako nije samo na njemu kako omogućiti da bude jer imam na hdd-u 4 particije na jednoj xp na drugoj win 7 ostalo skladište i sada bih htjeo Windows 7 Ultimate 7600 i Windows 7 Enterprise 7600 imati na raćunalu a htjeo bih da mi nebude ono dolje di je start ko na slici nego da mi bude Aero il kak se več zove! za detaljnije informacije pitajte!

SLIKA SLIKA
Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 jel samo na VB tako ili?

VirtualBox ne podržava Aero sučelje. Inače je normalno, Aero se sam aktivira kada staviš drivere na Windowse (mislim na normalnu instalaciju)

Što se tiće virtualizacije i podrške za Aero, mislim da jedino VMware ima podršku..

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
protjeran
nontryer kaže...

VirtualBox ne podržava Aero sučelje. Inače je normalno, Aero se sam aktivira kada staviš drivere na Windowse (mislim na normalnu instalaciju)

Što se tiće virtualizacije i podrške za Aero, mislim da jedino VMware ima podršku..

Ma pitam jer nisam siguran da nebih bezveze stavio pa lupo glavom o zid i ja drivere nestavljam neg ona sama s neta uzima! nego hajde  ako ti se da? da mi daš link od tog VMware di ima za skinuti i kako se radi s njime ako ti se da ako ne onda nemoraš onda ču probat sam nać jer ja mislim da sam imo VMware i da nisam znao s njime raditi ili je to bilo nešto drugo HVALA UNAPRIJED!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina

Stavi si VMware Player, besplatna verzija VMware-a.. Ima sve što ti treba (podrška za Aero included)

https://www.vmware.com/tryvmware/?p=player&lp=1 prvo se registriraj pa onda skini.

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
protjeran
nontryer kaže...

Stavi si VMware Player, besplatna verzija VMware-a.. Ima sve što ti treba (podrška za Aero included)

https://www.vmware.com/tryvmware/?p=player&lp=1 prvo se registriraj pa onda skini.

Hvala kolega!

16 godina
protjeran

Evo stavio sam taj Windows 7 i našo neki programćič za Win 7 i kad ono piše Enable Dream Scene i ja to stiso i nakraju evo sad imam desk koji se miće hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice