Winamp se čudno ponaša

poruka: 7
|
čitano: 1.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Winamp se čudno ponaša

Imam zadnju verziju Winampa i kada u playlisti idem premjestiti pjesmu na niže mjesto ili više nije bitno ili kada kliknem na pjesmu da počne svirati otvori mi se Add to playlist... Koji k... je to? To tako nije bilo prije... I to mi je tako na 2 različita računala i OS-a

Ja želim MacBook!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 12:26 (cozmika).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Winamp se čudno ponaša

Možda je greška u programu, kad skidaš ne mora nužno biti najnoviji-šta to znači za winamp??! Idi rade na sigurno i instaliraj stabilnu verzijuCool

B-)
18 godina
neaktivan
idem u rikverc već dosta verzija pa opet isti problem. Koji ti imaš?
Ja želim MacBook!
17 godina
neaktivan
Winamp se čudno ponaša

Ja ti preporučam za alternativu Winampu AIMP koji je po meni bolji od njega i ima bolji zvuk, a od obojice mi je draži Foobar2000 te njega koristim za slušanje glazbe.

Ako baš hoćeš Winamp pokušaj ga izbrisati uz pomoć Revo Uninstallera koji će počistiti ostatke od instalacije pa zatim ponovno instaliraj Winamp.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 13:58 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja ne vjerujem

Skinula sam si Aimp prije ovog posta sa savjetom da si taj skinem i kliknem na pjesmu i otvori mi se Browse folder dakle isto kao i na Winampu.... Mene komp mrzi, ja ne znam kaj da napravim...
Ja želim MacBook!
17 godina
neaktivan
Winamp se čudno ponaša

Imam ovaj problem sa Winampom : kad kliknem u glazbenoj mapi opciju " reproduciraj sve" ili pak označim više fileova i kliknem "reproduciraj odabir" , moj famozni winamp player to više ne želi (a prije tjedan dana je htio bez problema) U čemu je frka?

Molim, nemojte mi nuditi druge playere jer ih imam, nego me ovaj problem zaintrigirao, a ne znam kak ga riješiti

zalutao u svijet jedinica i nula

0 0 hvala 0
18 godina
cozmika kaže...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja ne vjerujem

Skinula sam si Aimp prije ovog posta sa savjetom da si taj skinem i kliknem na pjesmu i otvori mi se Browse folder dakle isto kao i na Winampu.... Mene komp mrzi, ja ne znam kaj da napravim...

Da ti nije ostao zaglavljen CTRL ili ALT ili SHIFT? Neka kombinacija tipki koja sa leftclickom daje upravo ovo što si rekla?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice