Danas sam na jednom forumu htio pogledati jednu sliku, nakon klika na sliku otvorila se u novom prozoru i tu sam nešto pokupio.Sad trenutno nisam na svom kompu doma, ali se pokrenuo nekakav softver gdje je pisalo da imam Win32/Trojan i ništa drugo.Inače nemam nikakav antivirusni program instalirani na računalu.
Ne mogu se sjetiti kako se zvao taj softver, ali mislim da je bio od Microsofta.Napravio je Scaniranje ali nije dao da ništ obrišem ako ne platim licencu.
Kad sam ugasio taj program, nije mi dao otvoriti Win Explorer, Task Menager i Mozzilu,uvijek bi se pojavio taj softver za makivanje Trojana.
Nisam mogao otvorti ni system restore, a nakon restarta računala jer nisam znao kaj da napravim, mi je dao otvoriti system restore, ali sve bilo sve izbrisano tak da nisam imao kamo vratiti sistem.Onda sam mogao otvoriti i Task Menager i znam da nisam imao viška procesa nego manjka, nije bilo explorer.exe-a.
Kaj da napravim, ne mogu na svom računalu uopče na net jer mi neda otvarati Internrt Explorere, nekakv softver se otvara automatski za brisanje Trojana koji upče nisam instalirao.
Molim za pomoč, ili da jednostavno reinstaliram Win XP SP2.
Izvinjavam se na dužem postu, ali takav je problem.

Prvo otiđi u Safe Mode With Networking, F8 na tipkovinici pritisni prije dizanja Windowsa pa onda pokreni prvo Rkill.exe ( iExplorer.exe) pa nek odradi ako treba još ga jednom pokreni i opet nek odradi svoje pa onda ga ugasi i nemoj Restartat Windowse. Nakon toga pokreni Combofix i prihvati sve kaj trazi od tebe, kad pocne skenirat ne diraj miš niti tipkovnicu pa kad završi izbacit ce LOG pa njega Copy-Paste na Forum da se vidi kaj je pocistil. Nakon toga možes napravit Quick Scan sa Malwarebytes i obriši sve kaj bude našel ak trazi Restart to odma odradi obavezno.