Win XP crashanje ili nešto drugo???

poruka: 3
|
čitano: 881
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Problem je taj da mi nakon možda minute prilikom surfanja prozor interneta jednostavno postane siv, kao da sam kliknuo van tog prozora.. Evo recimo primjer: otvorim stranicu ovog foruma i lagano čitam i scrollam mišem i odjednom kotačić više ne funkcionira i rub okvira prozora više nije plav nego sivo plav, kao da sam stisnu van njega. I ako želim nastaviti scrollati mišem moram ponovno stisnuti lijevi klik na taj prozor.. Evo dok sam pisao ovaj post nekoliko puta mi se zasivio ekran i morao sam potvrditi mišem da mogu nastaviti pisati.. Sada mi se počeo i disconectati sa interneta, evo dvaputa dok sam pisao, a prije mi nije disconectao, samo ono o čemu sam prije napisao.. Imam Weirless TP-Link, kupio sam ga sa novim kompom prije 20-tak dana.. Jesu problem Windowsi, možda Weirless?! Evo ako netko zna ili naslućuje gdje bi bio problem neka mi kaže, jer me ovo polako nervira.. Hvala unaprijed..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nije samo sa internetom problem, recimo gledam film na BSPlayeru i nakon nekog vremena želim malo ubrzati film ili ga pojačati, stišćem strelice na tastaturi ali ništa ne funkcionira, tek kada mišem potvrdim na film onda mogu normalno pojačati ili ubrzati.. to mi se događa svakih 30-tak sekundi.. događa se kao da sam stisnuo mišem van toga što radim, pa opet moram stisnuti mišem da se vratim i da normalno radim..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja da sam na tvome mjestu stavio bi windows 7 jer koliko sam shvatio kupio si komp prije 20 dana nemas nis novoga a i da imas lako spremis na ubs ili hd... reinstal bi sve rijesio a win7 je bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice