Win 7 zamrzavanje

poruka: 16
|
čitano: 8.329
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje za vrijeme browsanja i ostalo

ugl, kako i naslov kaže, kada browsam net preko npr opere, chromea ili safarija komp mi se nakon nekoliko minuta smrzne što me jako živcira. prvo je to počelo samo na operi.

onda sam se sa opere prebacio na chrome, pa je nakon nekog vremena i na njemu tako počelo. prije 2 tjedna mi se i na chromeu počelo smrzavati pa sam sada prešao na safari i isto tako- zmarzavanje -.-.

jučer sam probao samo prebacivati slike i ne ići na net i smrznuo se. također i word.

vratio sam se na IE pa vam sada preko njega pišem. a naj zanimljivija stvar je da kada igram npr cod4 i sp i mp ne šteka xD

jel mi može netko reći kako da to sredim jer me užasno nervira?

CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300 OS: Windows 7 Ultimate 64bit TIPKOVNICA: Logitech
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Win 7 zamrzavanje za vrijeme browsanja i ostal

Probaj izbrisati internet temporary fajlove putem browsera, možda pomogne.

Ugl očito je da je do tih alternativnih browsera, znači osim IE koliko sam razumio.

I drugo, očito je da je do samih Windowsa kad u Full screenu možeš to šta kažeš igrati COD 4!

Uzrok može biti nepodobna instalacija samo i jednoga programa na HDD, znaš?

Otkad ti je tako..?

A da probaš ako ne ide ono gore sa temp fajlovima vratiti system image backup iz Win7 ako radiš onaj backup iz Winza.

Ili da probaš opalit System Restore opciju pa ga vrati dan prije nego su problemi počeli?

Inače znam da su i ovi novi Windows 7 još uvijek malo bugoviti imam ih i ja sam već imao par zamjerki općenito

free speech for the dumbxD
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje

koliko imaš radne memorije ( RAM) , moj frend ima 1 gb pa mu windows 7 zamrzava, zato ako imaš 1 gb , onda stavi još 1 gb rama i mislim da se neče zamrzavati

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Win 7 zamrzavanje
Probaj obrisati temp files kao sto je kolega rekao... Isto tako je moguce da neki program vrsi neku radnju, tipa neki antivirus te zeli zastit...
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje

temporary fajlove svakih par dana brišem tako da mislim da to nije problem, a sa ramima isto nije problem jer imam 6GB DDR3. to mi je počelo od kada sam kupio komp ali događalo se cca jednom mjesečno, a sada sve češće. backup ne radim(možda sam jednom napravio, ali to nisam siguran). od kada sam kupio komp mi se to događa, a prije pola godine sam formatirao disk. nakon formatiranja mi se također počeo smrzavati.

CPU: Core i7 920 2.66GHz GPU: Sapphire HD 4890 1GB MB: Gigabyte X58 Ultra Durable RAM: 6GB DDR3 1600MHz Corsair HDD: 640GB WD KUĆA: ANTEC 300 OS: Windows 7 Ultimate 64bit TIPKOVNICA: Logitech
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje

Pa možda imaš virusa na kompu  to ti zna usporavati sistem, onda temperaturu provjeri s everestom možda temperatura i usput defragmentiraj komp , jel defragmentacija ubrzava rad sistema

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Win 7 zamrzavanje
formatirao si particije/disk sa win disc managerom ili neki third party program?Ja cesto imam problema kad koristim paragonov dm ili acronisova rijesenja.Ocigledno win7 ne voli petljanje drugih dm programa.
dasHHa
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje

mislim da nije virus jer da ga imam avira bi ga najvjerojatnije prepoznala.

ne sjecam se koji sam program koristio za defragmentaciju ali ovo zamrzavanje se događalo i prije defragmentacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Win 7 zamrzavanje

promijeni kabal na disku...meni se desavalo isto i sad sve ok....

www.apriliabase.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje

Nukeman moguće je da te SATA kabal od hard diska zeza. Imao sam slične simptome.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/neispravni-slotovi-memoriju/40579.aspx?page=0&jumpto=712904&sort=asc&view=flat

Probaj testirati sa HD TUNE i vidi hoće li prijavljivati neke greške.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-postoji nekoliko mogućih uzroka. Po opisanom (samo u alt.browserima) nebi trebalo bit neki hw. kvar ili virus.

Najlogičnije je tražiti rješenje upravo oko tih browsera ili ne korištenje istih dok ne otklone problem (očekivano na 64bit).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

to se meni pocelo dogadat i onda mi je maticna riknula.....

17 godina
protjeran
Win 7 zamrzavanje

To ce biti neki driver od network kartice ili hardver rikava.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije mjesec i nesto sam instalirao win 7 64bitnu i imao sam isti problem, 2-3 puta dnevno se smrzavao u idle ili loadu, bez nekog očitog razloga, nakon tjedan dana problem nestao sam od sebe... Pretpostavljam da je neki nekompatibilan softwer stvarao probleme, drugog uzroka ne vidim (barem ne kod mene) tako da je stoncina vjerojatno u pravu, neka banalna glupost u softweru...

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje

evo i meni je sada nestao sam od sebe problem, ali ne sumnjam da ce se ubrzo vratiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win 7 zamrzavanje
Pozz :D Ovako imam problem sa win 7 desava mi se da kad se konektujem na internet da mi windows zamrzne i ne moze se nista raditi ni misem ni tastaturom, dakle sve normalno radi dok nisam na netu ali cim se konektujem ne radi nista. Inace imam wireless internet, pa ako je ko imao slican problem ili zna neko rijesenje neka pomogne :D Hvala
ARSENAL
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice