Znaci proteklih nekoliko dana windows se sam od sebe restarta bez razloga i tocno oko 14-15 h .Mislim da pregrijavanje nije problem jer temp GPU-a je 63 u igri ,a temp proc-a je 55 u igri .Kad se restarta nepojavi se blue screen ili nesto slicno ,a nikakve promjene hardwera nisam radio da bi to moglo smetati ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako,ako si primjetio to ti se dešava svaka 2h točno u sec od podizanja win,taj probelm nikako nemožeš rješit to je 1 verzija win koje je microsoft utupio i odlučio napravit tu zaštitu da svi pređu na novu,tako da moraš to srušit i stavit drugu verziju,nije ti sigurno napajanje..
'bez razloga' je nemoguće, samo ga treba otkriti.
-mogući razlozi, vjerojatno nije hardware kvar jer nebi imao veze sa satom.. pa recimo da je 98% software uzrok.
Jedan od soft uzroka je i sama verzija OSa tj zaštita. Drugi oblici su mogući malware ili čak neki utility (za koji neznaš) koji rad recimo gašenje, pa do mogućnosti recimo povezano s ISPom i resetom routera (leas time) neki mrežni problem...
ako pak ima veze s hardwareom, moralo bi biti nešto s napajanjem ili el. instalacijama, pa recimo da ti u to vrijeme vešmašina ili sl izazove pad struje....
enivej, nemože biti bez razloga, eliminacijom pokušaj otkriti gdje je uzrok.
imam obican t com flat paket na kojem nista nisam mjenjao dosta vremena ili tako neke slicne radnje pa mislim da nije do tog ,win 7 ima sve najnovije update instalirane, skeniram svaki tjedan full komp sa avastom , na kompu su instalirani samo najpotrebnije stvari i cod2 i cod4 :D ,win 7 ovaj sam insalirao prije mjesec i pol dana ,pita sam mater oko ves masine ..nije je palila niti ikakav slican aparat koji ima malo vecu potrebu za strujom,mislim da samo ostaje napajanje :S
evo danas opet ista stvar prije 2 min mi se komp restartao bez razloga ...temperature su normalne