Win 7 sudden restart

poruka: 5
|
čitano: 1.960
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Win 7 sudden restart

Znaci proteklih nekoliko dana windows se sam od sebe restarta bez razloga i tocno oko 14-15 h .Mislim da pregrijavanje nije problem jer temp GPU-a je 63 u igri ,a temp proc-a je 55 u igri .Kad se restarta nepojavi se blue screen ili nesto slicno ,a nikakve promjene hardwera nisam radio da bi to moglo smetati ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 15:12 (Phnemonen).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Win 7 sudden restart

Ovako,ako si primjetio to ti se dešava svaka 2h točno u sec od podizanja win,taj probelm nikako nemožeš rješit to je 1 verzija win koje je microsoft utupio i odlučio napravit tu zaštitu da svi pređu na novu,tako da moraš to srušit i stavit drugu verziju,nije ti sigurno napajanje..

16 godina

'bez razloga' je nemoguće, samo ga treba otkriti.

-mogući razlozi, vjerojatno nije hardware kvar jer nebi imao veze sa satom.. pa recimo da je 98% software uzrok.

Jedan od soft uzroka je i sama verzija OSa tj zaštita. Drugi oblici su mogući malware ili čak neki utility (za koji neznaš) koji rad  recimo gašenje, pa do mogućnosti recimo povezano s ISPom i resetom routera (leas time) neki mrežni problem...

ako pak ima veze s hardwareom, moralo bi biti nešto s napajanjem ili el. instalacijama, pa recimo da ti u to vrijeme vešmašina ili sl izazove pad struje....

enivej, nemože biti bez razloga, eliminacijom pokušaj otkriti gdje je uzrok.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Win 7 sudden restart

imam obican t com flat paket na kojem nista nisam mjenjao dosta vremena ili tako neke slicne radnje pa mislim da nije do tog ,win  7 ima sve najnovije update instalirane, skeniram svaki tjedan full komp sa avastom , na kompu su instalirani samo najpotrebnije stvari i cod2 i cod4 :D ,win 7 ovaj sam insalirao prije mjesec i pol dana ,pita sam mater oko ves masine ..nije je palila niti ikakav slican aparat koji ima malo vecu potrebu za strujom,mislim da samo ostaje napajanje :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo danas opet ista stvar prije 2 min mi se komp restartao bez razloga ...temperature su normalne

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice