W7 Problem

poruka: 15
|
čitano: 2.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
W7 Problem (Admin)

Kada sam instalirao w7 nisam imao apsolutno nikakvih problema, mogao sam instalirati na njega šta god želim, od programa igrica itd..

No sada mi je odjednom nastao problem kada krenem instalirati igricu, koju god igricu da krenem instalirati javlja mi se ista poruka:
YOU MUST HAVE ADMINISTRATOR PRIVILEGES TO INSTALL THIS GAME ili AN ADMINISTRATOR ACCOUNT IS REQUIRED TO INSTALL THIS GAME...

i tako sada za sve ove novije igre.. što se tiče same konfe imam quad proc, hd4870x2 4gige rama uglavnom sve potrebno da vrtim sve i jednu igricu na tržištu..

Moze li mi tko reci sta da napravim u vezi tog ADMIN problema, jer imam samo jedan User account na kompu kojega sam upotrljebljavao od početka instalacije windowsa i s kojime do sada nisam imao nikakvih problema.

unaprjed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
W7 Problem

Probaj desni klik na .exe datoteku instalacije pa "Run as Administrator"

Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: W7 Problem

To je prvo šta sam probao ( zaboravio sam napomenuti ) uglavnom bez obzira na to,nece i dalje..

17 godina
neaktivan
RE: W7 Problem (Admin)
Skrbo kaže...
...

Otvori Control Panel i idi u User Accounts. Tu otvori Change User Account Control settings i stavi na Never notify. Zatvori ,restartaj PC i mislim da više nećeš imati takvih problema.

Bumblebee kaže...

tkit7ki

NE TROLLAJ!!!!Viče

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:38 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

To je ujedno i prva stvar koju sam napravio kada sam instalirao w7.. oduvjek mi je na never notify

17 godina
neaktivan

Da ,ako jesi ,dobro.

A sad pogledaj kaj piše kod tvog Accounta - User ili Administrator? Jel ,sve mi se čini da je User ,čim te traži administratorska prava za instalaciju programa (igara).

17 godina
neaktivan

Piše Skrbo i ispod toga Administrator account

17 godina
neaktivan

Evo i slike

17 godina
neaktivan

Ne znam onda koji bi to razlog bil da te najedamput počne tražiti administratorska prava za instalaciju. I da ,jesu li te instalacije sa nekog drugog PC-a?

Ako jesu ,trebalo bi ih deblokirati ili preuzeti vlsništvo nad njima ,možda je tu problem. Probaj - KLIK

I jel se to događa samo s igrama ili i s ostalim programima?

17 godina
neaktivan

Pa do sada nisam imao taj problem.. i sad sam skinuo 3 igre..

Assassins creed 2, The sabouteur i Metro 2033... i kad ih pokušam instalirati javlja se ta error poruka da trebam biti admin da bi to instalirao :S

17 godina
neaktivan

E to je upravo to kaj sam napisal! Skinute su ,znači moraš ih deblokirati i preuzeti vlasništvo nad njima.

Desni klik na .exe file i nađi Unblock i klik na njega rješava problem.

17 godina
neaktivan

Čini se da nije ni to bio problem,ali na srecu sve je sada rješeno :)

Problem je bio u antivirnusnom programu, izbrisao sam antivirus restartao komp i probao ponovno instalirati.. i sad se igrica normalno instalira...

17 godina
neaktivan

Nije problem u AV-u ,nego su te igre očito zaražene i AV je zbog toga sprečaval pokretanje!! Stani s instalacijom ,skeniraj te igre i najbolje cijeli PC.

I ako sad nemaš nikakav AV instaliran ,hitno nabavi neki i instaliraj!! Po mogućnosti uzmi neki freeware ,ne neki komercijalni koji ćeš onda crackat!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 18:20 (kizo2703).
16 godina
protjeran
W7 Problem

taj take ownership makni iz desnog klika i winsa ako želiš sačuvati winse

igre ti nisu zaražene nego nemoj imati dva firewalla u kombinaciji, isključi antivirusov

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije problem u igricama, sa zamunde skidam od kad sam cuo za zamundu :D nema virusa tamo sve je dobro :)

Instalirao sam igrice, sve normalno radi, nema nikakvih virusa.. problem je bio u antivirusu.. nije bio neki poznati Comodo se zvao..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice