W7 jede freespace

poruka: 3
|
čitano: 788
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
W7 jede freespace

pozdrav!

jucer sam primjetio da mi se freespace na c: stalno smanjuje. nakon visesatnog guglanja, iskopao sam da folder winsxs zauzima preko 7gb od ukupnih 20gb windows foldera. e sad, pocistio sam disk od smeca i ostalih gluposti ali ako tako krene, svaki puta kada pocistim disk cu ostati sa sve manje i manje slobodnog prostora. probao sam razne programe za ciscenje, obrisao stare backupe od updatea, history, ... i ne znam sto jos sve ne.

ima ko jos neku ideju? particija mi ima samo 30GB jer je to do sad bilo i vise nego dovoljno za instalaciju sedmice. sad odjednom ce ispast da ce biti i premalo jer se sedmica "siri" po disku ko epidemija?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: W7 jede freespace
Bass kaže...

.. 

ima ko jos neku ideju? particija mi ima samo 30GB jer je to do sad bilo i vise nego dovoljno za instalaciju sedmice. sad odjednom ce ispast da ce biti i premalo jer se sedmica "siri" po disku ko epidemija?

- to je tvoja greška u startu (jer si pogrešno protumačio minimum...).

- počisti ponekad nepotrebne (stare) updateove i ostavi samo posljednji recovery. Ostale opcije ovise o konkretnom slučaju pa nema generalnih savjeta.

- povečaj sistemsku particiju. (disk managment, smanjiš iduću-susjednu, za toliko povećaš systemsku)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
RE: W7 jede freespace

dobro sam sve protumacio jer sam par mjeseci nakon instalacije w7 imao konstantno 10gb slobodnog. onda je odjednom pocelo to opadati do danasnjih 3 i nest sitno.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice