Usporen komp i tipkanje

poruka: 20
|
čitano: 1.546
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usporen komp i tipkanje

Ovako, imam win7 i odjednom mi se usporio komp! Šteka mi na igricama i dok pišem nešto,

znači ja napišem i onda čekam par sekundi da mi se to prikaže! ponekad mi čak usred riječi prebaci negdje druge pa ništa ni ne uspijem napisati ili mi izostavi neka slova kao da uopće nije prihvatio unos.

Provjerio sam sa esetom i Malwarebytes' Anti-Malware i ništa nisu našli, čak je i disk defragmentiran nedavno!

Šta da radim?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Usporen komp i tipkanje

Provjeri hard za bad sectore ovim programom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Usporen komp i tipkanje

Eventualno pogledaj koji ti se procesi dižu zajedno s računalom i rade u pozadini. Moguće je da ti neki program guši rad Windowsa. 

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je tako prije bilo zato sto mi je otisao stock vent od proca i pregrijavao se,pogledaj temperaturu proca

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Meni je tako prije bilo zato sto mi je otisao stock vent od proca i pregrijavao se,pogledaj temperaturu proca

Sa temperaturom je sve ok

16 godina

Možeš paralelno sa hardom provjeriti i registry ovim programom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Možeš paralelno sa hardom provjeriti i registry ovim programom.

za registry imam ccleaner i redovito ga pokrećem

16 godina

Imaš dovoljno prostora na hardu? Potrebna je barem 1 giga slobodnog prostora.

16 godina
neaktivan

imam 4,75 giga

15 godina
neaktivan
Usporen komp i tipkanje

Pogledaj CPU i memory opterećenje, možda ti neki proces smeta.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

CPU mi je na 15%, a memorija na 1,50 giga! mene najviše muči to tipkanje i kad me prebaci u drugi prozor

usred poruke! to ne kužim

15 godina
neaktivan

Možda Deadman ima neki prijedlog s nekim alatom za repair Windowsa (možda da skineš TuneUp Utilities privremeno pošto trial traje 30 dana) ili da napraviš Recovery na datum kad toga nije bilo.

16 godina

HD Tune kaže da je hard u redu? Možeš napraviti System Restore.

16 godina
neaktivan

pokrenuo sam error scan pa sad to čekam, a na healthu mi je našao ovo 3 greške

16 godina

Sve je jasno, hard ti odlazi. Backup podataka dok još možeš i kupi novi.

16 godina
neaktivan

jel to 100% sigurno pošto mi na error scanu nije našao išta? A i zar bi zbog toga imao takve probleme sa pisanjem?

16 godina
kija88 kaže...

jel to 100% sigurno pošto mi na error scanu nije našao išta? A i zar bi zbog toga imao takve probleme sa pisanjem?

100% je zbog toga, na error scanu nije ništa ni trebao naći, zato jer su bad sectori sakriveni, odnosno premješteni (reallocated). Problemi sa pisanjem, usporavanje i sl. su tipični znakovi da se hard kvari.

16 godina
neaktivan

Neeeee!

Ajd hvala na pomoći!

16 godina
neaktivan

evo napravio error-checking sa windowsima na c particiji, našao je para errora i popravio ih je!

sad sve šljaka :)

16 godina
neaktivan

i sad opet niš ne radi idem ja po hard :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice