User zauzima 60GB ??

poruka: 5
|
čitano: 1.553
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
User zauzima 60GB ??

Lijep pozdrav. Imam jedan veoma cudan problem. Naime instalirao sam prije 5-6 dana na laptop windows 8 pro x64. Poslije toga instalirao sam par osnovnih programa koje svi trebamo office, nero, adobe reader..

Inace windowsi i tih par programa instalirano je na particiju od 100GB. I sad prije par dana ulazim u my computer i vidim crveni se odjednom da mi je skoro pun hard disk i ne mogu shvatit kako.

Gledam koliko mi sto zauzima:

windows-oko 10GB

program files zajedno i sa program files (86) oko 5 GB

i onda shvatim da u Users na korisniku jedinom sta imam sadrzi 60GB prostora? pretrazio sam SVE ali nigdje da nadem gdje je otislo tih 60GB. downloads, my documents nista ne zauzima toliko, ma ni priblizno jer imam sve skupa na racunu 200MB sadrzaja.

Moze mi neko pomoc?

EDIT:

zapravo nasao sam da mi je u C:\Users\username\AppData u mapama Local i Roaming svih 60GB al ne kuzim sta je to i dal da to obrisem samo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:04 (Undis1954).

0 0 hvala 0
16 godina
User zauzima 60GB ??

Skini WinDirStat, on će ti skenirati disk i pokazati najveće fileove

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
User zauzima 60GB ??

Nasao sam u cemu je problem, vidi u postu izmjenio sam, al ni dalje ne kuzim smijem li to brisat i kako se to samo tako stvorilo? backup neki ili?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: User zauzima 60GB ??
Undis1954 kaže...

Nasao sam u cemu je problem, vidi u postu izmjenio sam, al ni dalje ne kuzim smijem li to brisat i kako se to samo tako stvorilo? backup neki ili?

Provjeri sto je tocno, a kad nadjes googlaj ili napisi koji je točno file tako velik pa ce ti netko znati reci smijes li izbrisati.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Re: User zauzima 60GB ??

Evo dosao sam konkretno do problema

U mapi C:\Users\korisnik\AppData\Local\Temp

bilo je 60GB nekakvih podataka s puno direktorija pod nekim generiranim nazivima.

To ne da je dozvoljeno brisati nego je i preporučeno, barem tako kaze google. Problem rijesen. Hvala svejedno

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:24 (Undis1954).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice