Skinuo sam, instalirao TuneUp utilities 2013 i sve je radilo dobro. Kada odjednom i se pojavila mala oznakica u donjem desnom kutu da mi je memorije prezauzeta te da će TuneUp smanjiti potrošnju (?!) memorije nekim programima. I tako nakon toga mi više TuneUp nema svoju ikonu na desktopu, a ni svojem folderu. Kada uđem u properties od TuneUp-a onda mi uredno prikazuje ikonu od njega..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne radi. Opet kad ga reinstaliram mi se ne pojavi njegova ikona. Znači nije crackiran, radi sada na Trial verziji kad sam ga reinstalira.
EDIT: Sada mi ni Glarysoft nema ikonu, isto mi se pojavi ko i za tuneup 
Samobor je lepa varoš :))
Windows 7
Probaj ovako:
Desni klik na ikonu -> Properties -> Promijeni ikonu -> Odaberi neku ikonu koja je ponuđena -> Klikni OK,OK
Ako je opet isto,probaj ovako:
"Rebuilding the Icon Cache Database:
- Close all folder windows that are currently open.
- Launch Task Manager using the CTRL+SHIFT+ESC key sequence, or by running taskmgr.exe.
- In the Process tab, right-click on the Explorer.exe process and select End Process.
- Click the End process button when asked for confirmation.
- From the File menu of Task Manager, select New Task (Run…)
- Type CMD.EXE, and click OK
- In the Command Prompt window, type the commands one by one and press ENTER after each command:
CD /d %userprofile%\AppData\Local
DEL IconCache.db /a
EXIT
- In Task Manager, click File, select New Task (Run…)
- Type EXPLORER.EXE, and click OK."
Izvor: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/icons-missing-their-specialized-image/3f1f7108-2984-4071-afd8-5bec9cceda38
Samobor je lepa varoš :))
Probaj ovako:
Desni klik na ikonu -> Properties -> Promijeni ikonu -> Odaberi neku ikonu koja je ponuđena -> Klikni OK,OK
HAHAHA, iskreno to sam probao na tuneupu i nije uspjelo. I sad krenem na glary i računam ono, pa neće to uspjet nije to tako jednostavno. I evo ne mogu vjerovat da to nisam probao, ali uspjelo je. Hahaha još se ne mogu začudit kako se toga nisam sjetio.
A u vezi TuneUp-a par minuti nakon reinstala sam uša u njega i vratila mi se sama ikona.
Još jednom, hvala svima