Temporary folders download

poruka: 8
|
čitano: 2.001
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kad spustim neki dokument ili bilo sta sa intreneta pokazuje DOWNLOAD to Temporary folders.Koristim XP i  uvek me pitao gde da safe-em dokument.Sada radi automatski i ide u temporary folders  ne mogu rucno promeniti gde da stavim dokument. Smenio sam kvacicu u Folder - show hidden folder.Ali opet nema nista u C/Windows/temp.A isto i u C/document i tako dalje....Kako urediti da kad downloadujem neki dokument sliku ili bilo sta da manuelno odaberem gde posatviti(desktop) to sta preuzimam sa internet.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Temporary folders download

Ako želiš imaš programe za download...npr...

http://www.freedownloadmanager.org/download.htm

17 godina
Bugy kaže...

Ako želiš imaš programe za download...npr...

http://www.freedownloadmanager.org/download.htm

promasio si poantu, covjek zeli reci da kada iz browsera downloada da ga nepita vise zeli li spremiti ili otvoriti nego mu automatski sprema u temp/otvara, bila je nedavno jedna tema u koj je objasnjeno kako to napraviti za Firefox, ja osobno neznam jer koristim Operu s kojom nemam takvih problema

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
18 godina
neaktivan

tools - options - general - stavi kvacicu pored always ask me where to save files. Firefox.

:)
18 godina

odi na tools->options, pa onda u kartici general imaš za odabrati kamo da ti uvijek sprema fileove (save files to), pa tu možeš naštelati da te ne pita nikad kam da spremi, nego u taj određeni folder ili imaš opciju ispod always ask me where to save files kod koje će te uvijek pitati kamo da spremi fileove. Malo sam sve čudno napisao, ali valjda ćeš skužiti što sam htio reći :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 13:16 (denix).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

ccccccccccccccc

Spor si ;)

16 godina
neaktivan

mislite na tools na firefox? koristim IE.Ili mislite na MyComputer-tools-folders-General-Browse folders.Hmm na Opera radi odlicno.Pita me gde da stavim safe ili open.Na IE nece,ide automatic downoad u temporary folders??

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 13:42 (rexi).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Mislism na frefox. Evo ti odgovor od MS-a.

http://support.microsoft.com/kb/177976

If you want to be prompted for a download location for the file type, follow these steps:

1. Double-click My Computer.
  2. On the View menu, click Folder Options.
  3. On the File Types tab, click the appropriate file type in the Registered File Types box.
  4. Click Edit.
  5. Click to select the Confirm Open After Download check box.
  6. Click OK, and then click OK.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice