Taskbar xp problem

poruka: 9
|
čitano: 1.940
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Toolbar xp problem

Pozdrav svima!

Imam problem (neznam dali se već pisalo o tome).

Imam windows xp, i kad otvorim bilo koji program, file ili dokument ništa se ne vidi u toolbar, kao da ništa nije otvoreno. Molim za pomoć jel mi to značajno otežava rad na pc-u.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toolbar xp problem

misliš dole u taskbaru?
ne znam na šta misliš,imaš gore wiew- klik na to i označi sve toolbare u pripadajućem meniu
ili wiew-toolbars-standard buttons
                           address bar
                           lock the toolbars

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 16:04 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Toolbar xp problem

Da dolje na taskbaru (toolbaru kakogod) ne vide se otvoreni programi, file-ovi i sl.

Poklikao sam sve moguće opcije i ne ide. Dešavalo mi se to i do sada, ali sa system restorom bih to riješio, ali ovog puta ne ide.

Ne znam zašto se dešava ni kako da to sad ispravim pa eto ako neko zna riješenje bio bih mu iznimno zahvalan na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 11:09 (goki1).
16 godina
goki1 kaže...

Da dolje na taskbaru (toolbaru kakogod) ne vide se otvoreni programi, file-ovi i sl.

Poklikao sam sve moguće opcije i ne ide. Dešavalo mi se to i do sada, ali sa system restorom bih to riješio, ali ovog puta ne ide.

Ne znam zašto se dešava ni kako da to sad ispravim pa eto ako neko zna riješenje bio bih mu iznimno zahvalan na pomoći.

Imao sam isti problem dok sam bio na XP-u i popravio stvar ovim programčićem.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

Nešto sa linkom nije u redu, kad kliknem piše service unavailable

16 godina
goki1 kaže...

Nešto sa linkom nije u redu, kad kliknem piše service unavailable

Meni radi link, ali ako hoćeš, mogu ti poslati taj program. Javi mi preko privatne poruke svoj mail.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan
Toolbar xp problem

www.kellys-korner-xp.com/TaskbarRepairToolPlus!.zip

Probaj ovaj

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 12:32 (Arxi).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Eeeeeeeeeee

Problem riješen. Puno hvala Arxi. Program obavio zadatak brzo i učinkovito, nadasve jednostavno.

Još jednom puno hvala.

16 godina
goki1 kaže...

Program obavio zadatak brzo i učinkovito, nadasve jednostavno.

Ostavi ga na kompu jer će ti se vjerojatno problem nakon nekog vremena vratiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice