Stuttering u svim igrama

poruka: 7
|
čitano: 1.581
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Stuttering u svim igrama

u zadnje vrijeme mi sve igre štekaju. nekoliko minuta je sve normalno i onda krene štekanje.

fps se normalno očitava, ali je potpuno neigrivo.

mislio sam da je do prašine, ali samo kolko-tolko očistio i dalje je problem. također sam probao i defrag, ali ni to.

i dalje mislim da je problem kod pregrijavanja procesora, ali ne mora nužno biti to.

imate kakvu soluciju?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stuttering u svim igrama

A da za pocetak ocitas temperaturu procesora i grafe umjesto sto nagadjas?

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stuttering u svim igrama

evo cpu koji je oc na 3.8ghz, stock voltaža je oko 50°C, a gpu dolazi do 80.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stuttering u svim igrama

ocito ti je kuciste ko atomsko skloniste kad je grafa na 80 C

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Stuttering u svim igrama
MilkMan kaže...

ocito ti je kuciste ko atomsko skloniste kad je grafa na 80 C

ne znam kako, zalman z9+, ima 4 venta, trebao bi biti ok. il da malo bolje očistim grafu, više sam čistio proc, budem javio uskoro.

18 godina
neaktivan
Stuttering u svim igrama

promijenio termalnu na grafi i procesoru, uklonio prašinu detaljno, ali su temperature i dalje visoke. proc nije toliki problem kakva je grafa, zna doći i do 100°C.

nakon ovoga, ideje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stuttering u svim igrama

bump

itko zna uzrok pregrijavanja? nemam više ideje, sve sam pokušao, maknuo prašinu, mijenjo pastu, dirao drivere, dirao brzinu fanova...ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice