.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misliš da se učitava, pa zato zastajkuje ili se video već učitao ali i dalje zastajkuje?
Ako se radi o ovom drugom - ako si tek instalirao Windowse, jesi li sve nove drivere posnimao?
Također, ne znaš koji browser sad koristiš, probaj sa nekim light browserom, poput Google Chromea ili Opere. Pazi da postavke kvalitete videa nisu stavljene na visoke i slično.
Imam predosjecaj da imam manjak paste na proceseru, da li mislis da bi moglo do toga biti ?
Imam predosjecaj da imam manjak paste na proceseru, da li mislis da bi moglo do toga biti ?
Ne,
problem je ili u driverima za graficku ili browseru(tj. flashu).
Moglo bi biti ali po mojem iskustvu iz to onda dolazi i zastajkivanje strelice miša odnosno svega, bilo da igraš, bilo da slušaš muziku ili gledaš video.
Je li to slučaj kod tebe?
Moglo bi biti ali po mojem iskustvu iz to onda dolazi i zastajkivanje strelice miša odnosno svega, bilo da igraš, bilo da slušaš muziku ili gledaš video.
Je li to slučaj kod tebe?
meni trenutno sad otisla graficka, ali sliku jos nekako prikazuje dok igre nece.
i na youtube zvuk ide, a video je zeleni.
Hvala vam na savjetima :) Ipak sada mi sve normalno radi, samo sam presao na google chrome. Inace 7-8 godina koristim mozilu i sada mi je ne obicno preci na drugi browser, ali navice se Darko. Hvala svima :)
Daj šansu i Operi
Ne volim operu, chrome mi je nekako najslicniji firefoxu, a i vjerujem da je dosta veci ram usage kod opere nego kod ostalih browsera, posto mi je star racunar i to mi je mnogo bitno :)
Pozdrav.
Stopaju mi snimcin a youtube i ostalim slicnim sajtovima na kojima se mogu gledati snimci. Zvuk mi je normalan, ali snimak stopa. Skoro sam dizao windows i prije su mi malo stopali, ali manje, tj. skoro nikako, samo sam morao da izadjem sa fejsa i slicno. Medjutim sada na racunaru imam samo my computer i nista vise i stopa mi pet puta gore, nije moguce gledati video.
Sta bi to moglo biti, kako da se rijesim ovoga ?
To kaj ti štopa video na Youtube je normalno nekad, jer je on pod velikim opterečenjem drugi puta samo odi na Vimeo pa buš se uvjeril gdje je problem.
Koju konfiguraciju imaš zapravo, koji procesor i koje Windowse XP ili Windows 7 pa ako njega imaš ugasi bezvezni Windows Defender usput jer je skroz nepotreban.
Ne volim operu, chrome mi je nekako najslicniji firefoxu, a i vjerujem da je dosta veci ram usage kod opere nego kod ostalih browsera, posto mi je star racunar i to mi je mnogo bitno :)
Dobro, ako ti se ne sviđa Opera, onda u redu.
Ali memory usage je zaista malen i najvažnije stranice se otvaraju i šaltaju gotovo instantno. Na mom starom računalu - razlika između Firefoxa i Opere - dan i noć. Na Operi mi se nijednom nije dogodilo da čekam kada se prebacujem s jednog taba na drugi dok mi je na Firefoxu to česta pojava.
Ja ne preferiram Chrome čisto zbog Googlea i njihove politike skupljanja privatnih podataka.
Ajde, drago mi je da je sve OK sad
Da se nadovezem i ja... Imam slican problem, Konfa iz moj pc, windows 7...
Google chrome, firefox, IE i opera... Gdje god gledam videe nekad bude pocetak videa sav zelen, zvuk ide dalje al mi se browser smrzne, pa ga moram u task manageru ugasit... i to mi se događa 2 puta tjedno negdje. Drugi problem je da mi se redovito nakon gledanja nekih videa pocnu pojavljivat kao artefakti, al ih u igrama nema. Pa sad jel ipak do grafe integrirane ili do neceg treceg?!
ev da i ja dodam,znaci vec neko vrijeme ista stvar,na chrome se ne moze uopste posteno pogledati video na yt jer stopa nenormalno,dok kad odem na internet explorer ide sve kako treba nema da gdje sjecne.
E sad me zanima da li zna ko u cemu je problem,os je win 8.1,a i na xp-u je bio identican problem.
Imam pomalo cudan problem koji nikako ne mogu riješiti.
Gotovo 90% videa na Yutubeu i 100% onih flash videa na Facebooku,ne mogu gledati.
Buffa mi i na slideru mogu vidjeti slikice kada mišem prelazim preko njega,ali glavnu sliku niti zvuk ne vidim-ćujem!(slika)
Probao sam instalirati novi flash player-no bez uspjeha!
Instalirao sam Mozillu Firefox i preko nje sam nakon instalacije mogao sve gledati,ali nakon restarta iste probleme imam i na Firefoxu.
Driveri grafe su updateani-komp skeniran od gamadi!
Koristim Google chrome Win 8.1 64
Jel ti se to stalno dogada? Tj. jel mozes uopce gledati videe? Ja sam nekad imao slicnih problema, ali nakon refresha ili nesto uvijek bi uspio. Moze biti da je do youtubea pa ces mozda samo morati pricekati da fixaju to... Na nekim konfiguracijama mozda player ima problema. To je sve od mene ako imas updateane drivere i flash :) Probaj updateati bas Chrome isto.
Jel ti se to stalno dogada? Tj. jel mozes uopce gledati videe?.................
90% videa nisam mogao nikako gledati i stvar se svakim danom pogorsavala.
No,problem je rijesen!
Stvar je bila u novim driverima grafe,koji ocito su bili u nekakvom konfliktu sa Flashom.
Instalirao sam stare drivere grafe i sada radi ko urica!