Stekanje svih igara

poruka: 31
|
čitano: 5.674
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

Pozdrav!

Evo ovako,imam jedan neobican problem.Ovo mi se od nekih 4 mjeseca prije.Pa evo:kao što naslov kaže u svim igrama ali baš svim nakon jedno 10 min igra počne trzat.što duže igram to igra počne jače i jače trzat/stekat(ono,za sekundu se zaustavi slika i zvuk i onda nastavi pa opet za jedno 3,4 sekunde ista stvar i tak stalno).Više me izluđujeMršti se!!nemogu igrat igre normalno ko čovjek.Probao sam reinstalirati windowse,pogasit nepotrebne i one procese koji najvise cpu zauzimaju u task manageru,novi driveri a grafičku...sve živo što se dalo!pa čak zam i iz procesora i grafulje prasinu pobrisao!Izlanuo se

Igram slabe igre poput warcraft 3 (dota) i steka!

CPU je AMD athlon X2 (Dual Core) +4600

RAM 2gb

Graphic card Nvidia GeForce 8800GT

Napajanje 480 W.

Pogledao sam temperature u everestu i

cpu tem je 32

gpu tem 51

maticna 28

ajde to bi bilo sve! ako neko zna rijesenje nek javi Smijeh

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Stekanje svih igara

Provjeri hard. Skini HD Tune, klikni na karticu Health. Health status mora biti ok. Još odradi Error scan u tom istom programu. Ne smije biti crvenih blokova.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

Health status je warning Mršti se

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavi sliku.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

evo sad skeniram error pa cu javit kad završi

warning :( warning :(
KłKł
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

evo,samo je jedan blok crven

error error
KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pokreni checkdisk: Klikni na My Computer -> desni klik na C: disk -> Properties -> kartica Tools -> Check Now -> označi obje opcije -> Start -> Yes.

15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

napravio sam  ja to odavno.

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Napravi opet.

15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

jesa prekjučer i skenirao sa avg i mala+ware bytes-om za viruse i malware je nasao jedan trojan al to je onaj  crss.exe kojeg svaki antivirus na svakom kompu pokazuje kao trojana.imaš još kakvih ideja? nemogu igrat ništa :(

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

skinuo sam active smart i kaže da mi je hard disk Good I performance Good sve zeleno!ja briem da taj progarm lažeSramim se

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne laže kad imaš problema. Samo ti opet pokreni checkdisk.

16 godina
Stekanje svih igara

Probaj defragmentirat hard disk ako nisi.

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

jesam i hdd 2 3 puta napravio defrag i nije pomoglo,i disk clean up i disk check

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

šta bi ovo moje značilo?

nemam problema sa kompom ali me brine ovaj podatak,šta mi je činiti!?

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebao bi odraditi error scan i ako imaš bad blockova pokreni Checkdisk: Klikni na My Computer -> desni klik na C: disk -> Properties -> kartica Tools -> Check Now -> označi obje opcije -> Start -> Yes.

16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

sad odrađujem sa  HD TUNE error scan pa ćemo vidjeti šta kaže za sad nema crvenih

jučer sam odradio chkdsk na obje postavke i nije mi javio nikakvu grešku nakon što je odvrtio čekiranje Winsi su se normalno digli i ubiti sve ok!

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

odradio sam error scan i nema nikakvih damage (crvenih) sektora

dnl
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 18:21 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema ih vjerojatno zato što su preusmjereni (reallocated), ali performanse hard diska će ti se pogoršavati i kada osjetiš da ti se komp zamrzava ili postane užasno spor, napravi backup i kupi novi hard.

16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

hard još ima 1 god. garanciju pa ćemo  vidit

na performansama za sad nema nikakvog gubitka i nema smrzavanja i štekanja,komp radi OK

imam jedan WD 5000aaks(za storage) novi, pa ak baš ćihne ova baracuda bumo ih zamjenili,imam back up pa nije frka

dnl
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 20:55 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

jel ima još ko kakvu ideju za moj problem?Neodlučan

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

vidim da imaš everest pa;

odi na diskovni podsustav i otvori stavku SMART i pročitaj koju ti točno vrijednost izbacuje i status

moje mišljenje je da ti problem sa kompom ne leži u tome nego te jedan od hardvera zeza,

a tu sad možemo samo pametovat

bilo bi najbolje kad bi imao mogućnost sa nekim frendom da ti posudi komponentu po komponentu pa da sami odradite test i da vidiš sa kojom komponentom radi sasvim uredu

ili nekog u servisu pa da ti on na isti način ispita

govorim ti iz iskustva jer dok je Vemil postojao u Karlovcu od kud sam ja, dva frenda su mi tamo radila i stalno sam visio kod njih (jednostavno me to zanimalo)

kad su dobili komp na popravak a nezna se šta mu je -nema druge nego komponentu van drugu nutra i tako redom

ja sam sa novim novcatim kompom imao problem (kojeg su mi oni složili ) i povremeno se je smrzavo i na kraju nakon svih pametovanja i testova jednostavno je matična bila u pitanju

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

Problem Riješen!!joj šta sam Smijehsretan napokon SmijehSmijeh

Problem je bila prašina u cpu!izvadim ja processor,skined onaj ventilator i sve s kistom detaljno počistim i radi ko nov Osmijeh

svejedno hvala!

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

E ljudi imam komp star 4 mjeseca..Kada igram npr.Black Ops odjednom mi zasteka i vise nista nemogu napravit...

Primjetio sam da kad tak zasteka lampica za hard je ugasena.Moram ga nasilno restartat kad zasteka :SS :SS

Jel imao tko slicnih problema???

hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara
e da vas pitam sta je onaj ultra DMA error ja na jednom hardu to imam on mi je ko storage se moram brinut ili. HDD su amxtor stari ko grcka i pata :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marino_14 kaže...

E ljudi imam komp star 4 mjeseca..Kada igram npr.Black Ops odjednom mi zasteka i vise nista nemogu napravit...

Primjetio sam da kad tak zasteka lampica za hard je ugasena.Moram ga nasilno restartat kad zasteka :SS :SS

Jel imao tko slicnih problema???

hvala unaprijed :)

amd display driver ima problema na xp-u, ali mozda je do diska, ili piratska igra

Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
16 godina
Lacko kaže...
e da vas pitam sta je onaj ultra DMA error ja na jednom hardu to imam on mi je ko storage se moram brinut ili. HDD su amxtor stari ko grcka i pata :D

Ultra DMA CRC Error označava oštećen kabel ili konektor. Ako će se stanje pogoršavati, probaj drugi kabel.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
Stekanje svih igara
ma stavio drugi kabel bio vec. ali ono not help am tako radi vec godinu dana pa ko ga hebe. mozda jer an ovom hdd se malo teze gura kabel i one zicice su kao deblje. i onda ne udu unutra. pa moze biti da neka nije spojena. mah radi xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stekanje svih igara

E a meni nije jasno sta da napravim sad :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobar dan svima ovako imam problema sa kompjuterom NPR sniper ghost warrior mi steka e sada da li je to zbog windowsa jer nemam orginal windows. ono igra i odjedno mi zasteka na pola minute i ondak opet sve radi normalno al tako cijelo vrijeme moze li mi ko pomoc plizzzzzzzz

my computer: ati radeon hd 5500 series 2 gb ram intel od 1.6 ghz DDR3 windows 7 ultimate koji nije orginal

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice