Pozdrav svima, imam sljedeći problem. U nekim igrama dolazi mi do štekanja odnosno neznam kako da se izrazim, na 2,3 sekunde sve zašteka(smrzne se) osim zvuka koji se ponavlja, npr u fifi 15 komentator ponovi 3 puta "great save, great save, great save" za vrijeme čega slika je "zamrznuta". Nekad se to dogodi na sekundu, nekad čak na 3,4 sekunde i to sve random. Izgleda kao kad gledate YT video pa imate lošu internet vezu, znači sve se nastavlja gdje je nestalo prije smrzavanja. Osim fife 15 takve stvari mi se događaju u Dragon age inquisition (ali puno rjeđe, fifa mi je najneigrivija). Lol mi radi u redu, a probao sam i watch dogs, wolf among us, murdered soul suspect i tu je bilo sve ok. Sve igre su original tako da nije neki random problem s piratskim verzijama. Far cry 4 koji mi se tu čini najzahtjevniji također je radio bez tih problema. Zanimljivost pritom je da fifa radi na 150 do 200 fps-a na najvišoj rezuliciji uz high detalje i fps ne pada kad se to događa. Ako stavim lock to 60 fps problem je i dalje tu. Problemi su i u offline i online modovima.
Konfiguracija je vidljiva pod Moj PC, komp je star mjesec dana, windowsi su friški(win 7 ultimate) i svi driveri su updaetani, najviša temperatura procesora je pritom bila 53°C, a grafičke 60°C.
Stvarno više neznam gdje da gledam i tražim problem pa vas molim ako netko ima ideju ili kakva iskustva s sličnim stvarima da pomogne.