Štekanje avi-a na plasmi

poruka: 6
|
čitano: 1.039
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Štekanje avi-a na plasmi

Kao što naslov govori kada preko kompa pustim neki avi film na plasmu slika mi nije uvijek fluidna.

U trenutcima kao da slika zalaga odnosno pokreti nisu čisti i glatki.

Kada taj isti avi prebacim na monitor to se ne događa (ili bar ne primjećujem) te kada puštam mkv na plasmi toga isto nema.

Znate li možda do čega može biti problem i zašto se to događa?? Dali je do postavki playera ili codeca?

Do hardwerea nije pošto plasma perfektno prikazuje mkv odnosno fullHD sadržaj (za mkv koristim hardweresku akceleraciju preko MPC-a), samo avi fileovi zapinju.

Koristim K-Lite codec pack te gom player i Media player classic (u oba avi šteka). Plasma je Panasonic tx-p42u20e.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Štekanje avi-a na plasmi

Molim te samo ubuduće PLAZMA, a ne PLASMA! A što se tiče štekanja. Ako je .avi problem onda gledaj u drugim formatima. Ili skini film u FULL HD- pa toga neće biti.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
17 godina
Štekanje avi-a na plasmi

Hehe, hvala. Mislim plazma a cjelo vrjeme pišem plasma. Neznam zašto, valjda nesvjesno.

Skidam ja u hd-u nego imam dosta serija na kompu koje su u avi-u, a i nema baš svega u za skinit u hd-u pa bi volio da mi avi prikazuje kako treba.

Ako admin može neka u naslovu stavi z umjesto s.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da li si probo kod nekog drugog pokrenit te .avi filmove ko također ima plazmu. Ja imam doma Sony BRAVIA KDL-32V5500 (LCD televizor) i pokretao sam sve moguće formate na njemu preko DVD-a i preko kompa kad sam spojio i slika ja uvijek jednake kvalitete.

17 godina
Štekanje avi-a na plasmi

Ne, nisam ali sam na lcd-u u donjem stanu bio puštao preko usb-a i koliko se sjećam radilo je normalno.

Ja ciljam da je do codeca, imam K-lite codec pack.

Da ga ponovo reinstaliram i da pripazim na neke postavke jer ima mnogo opcija za odabrati pri instalaciji, a sve ih baš ne kužim?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probaj DivX codec ja imam njega i sve uvijek radi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: