Iznenada mi se računalo počelo odjednom sporo paliti tj. onaj "welcome" pri paljenju se znatno duže prikazivao pa se onda pokazala samo pozadina bez ikona i start izbornika i tako nekih minutu i pol sveukupno pa se onda upalila lampica na floppiju i pojavile se ikone.
Računalo normalno radi ali se samo sporo pali.Mislim da znam što je uzrokovalo problem pa ću vam objasniti:
Danas sam se logirao na face i otišao na jedan link nakon čega mi se automatski skinuo rar dokument.Otvorio sam ga i unutra je bila jedna exe datoteka koju sam u winraru krenio extractirat i prije nego što je krenilo extractiranje pisalo je nešto kao da se trenutna akcija ne može izvršiti te da će se moći izvršiti tek onda kad se prestane koristiti ta datoteka???Izašao sam iz winrara i izbrisao taj rar dokument i odonda svaki puta kad palim računalo,ono se sporo pali.
Defragmentirao sam diskove,provjerio antivirusima,očistio registrije i sve probleme koji su bili navedeni još neke stvari,međutim ništa od toga nije pomoglo a i ne mogu napraviti system restore jer mi nije sačuvana ni jedna "restore point"
Kako riješiti taj problem?Da li se ikako mogu poništiti prethodne radnje koje su se izvodile na računalu ukoliko je to problem?