- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-jeftino, da radi, ne. Za sve ostalo postoje šanse.
Anologno i digitalno, konverter. Jeftinije je kupiti TV ili (pokušati) nabaviti stariju VGA koja ima analogne TVO izlaze.
Malo pretjerujem, konverteri nisu toliko skupi, ali nisu ni kvalitetni. Analogija je bila ograničena na rezolucije 640 do 800 (DVDpal = 720) što je ioanko dvostruko od mogućnosti prikaza PAL-TVa. Digitalija (HDMI ili DVI) su zakon, na svaki LCD (monitor ili TV sad je to svejdno), jeftiniji monotori su cca 600kn, konverteri su 400-700kn i više..
De mi reci jel moze onda ovako:
Imam grafu ati 3650 da nju stavim zajedno sa xfx 7870 tj da zajedno rade oce to moci?
I onda samo kad ocu da spojim na tv prebacim kablove na stariju ili ce biti ka bummm
-nikakvo prebacivanje kablova nije potrebno, to je dodatni ekran... samo podešavanje u driveru npr theatar moda. ... i to može biti jedini problem, tj ovisi kako koja VGA ima driver opcije i koliko se razne VGA (iste, slične, različite..) mogu 'poklati' ili samo da nema opcije za podešavanje. Možda je potreban noviji driver, možda stariji, možda zamijeniti primarnu-sekundarnu VGA...
-svejdno koji uređaj, kao da imaš više komada printera, zvučnih kartica i sl.. to nije CF/SLI. (sad postoje notebookovi s dual graphic opcijom, pa su možda i driveri pametniji).
-ali, to sve je u usporedbi s HDMIom i LCDom neisplativo (ne mislim na cijenu) zezanje. Npr dovuči video i audio kablove i biti zadovoljan s kvalitetom na TVu.
ma da to je sad problem jel zadnji driveri za 3xxx seriju su 12.6 a za ovu 12.8 koju ja koristim ...
A nista onda ukrast tv od nekog i to je to ... hvala