Sony Vegas 9 problem!

poruka: 17
|
čitano: 2.184
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Sony Vegas 9 problem!

Pozdrav, sve šljaka super, kad završim project, svejendo jel otišao na make movie ili render as, dobijem filmić sa zvukom bez slike.

Pomoć?

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sony Vegas 9 problem!

Bump!

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Vegas 9 problem!

Ja dobijem obrnuto, slika bez zvuka. POMOĆ?

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sony Vegas 9 problem!

i da pogodim nijedan nema orginal...

edit mozda codec koji fali,probaj u virtualdubu sredit taj isiti video i onda ga izbacit pa ak onda radi codec ziher

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:08 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan

jel imaš sve potrebite codece? u kojem formatu exportaš video?

16 godina
protjeran
Sony Vegas 9 problem!

U vmw ide samo slika, u avi ide sve. Imam sve potrebne kodeke.

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

inače ne koristim vegas nego premiere, ali zašto exportati u wmw? exportaj ili u avi ili u mpeg2. razmišljao sam da ako ti eventualno fali neki codec, onda može doći do takvih problema..za sada mi ništa drugo ne pada na pamet.

exportaj taj video u wmw pa ga ubaci u gspot da vidiš  što kaže za codece, da li ih imaš sve ili nemaš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:14 (robisierra92).
16 godina
protjeran

Ma, rađe eksportam u wmv jer stavljam u powerpoint prezentaciju, a znamo da microsoftovi programi obožavaju wmv. A dobro, radi i avi u powerpointu...

God is an American
17 godina
opet pitam imate li orginal taj program jel je moguce da fali koji file ovim piratskim,i btw kolka je velicina fila i vrijeme trajanja
17 godina
neaktivan

wmw je format --- 0, ne poznajem nikoga tko se imalo ozbiljnije bavi videom da koristi taj format (uključujući i sebe). pobaj s gspotom, dao sam ti link u gornjem postu.

@ R4zOR229 - s obzirim za što mu služi vegas, čisto sumnjam da je original  Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:18 (robisierra92).
17 godina
Sony Vegas 9 problem!

u nelegalnim verzijama tog programa se to redovito događa, ako hocete da sve radi kako treba, kupite program

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...
opet pitam imate li orginal taj program jel je moguce da fali koji file ovim piratskim,i btw kolka je velicina fila i vrijeme trajanja

Ma, original je, sigurno... Nevinašce

Sad sam se sjetio, da je jedan prije video radio sa zvukom.

Probat ću se snać.

God is an American
16 godina
neaktivan
Sony Vegas 9 problem!

E da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.

Posto sam bio prebacio sony vegas na externi hard sa c particije gdje je bio instaliran jer sam izbrisao instalacioni fajl pa me zanima da li ce biti problema sa programom ako ga vratim na C.

PS formatirao sam C disk nakon sto sam prebacio sony vegas 9 pro na extrerni hard

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...

Posto sam bio prebacio sony vegas na externi hard sa c particije gdje je bio instaliran jer sam izbrisao instalacioni fajl pa me zanima da li ce biti problema sa programom ako ga vratim na C.

PS formatirao sam C disk nakon sto sam prebacio sony vegas 9 pro na extrerni hard

misliš na copy-paste instalacijskog foldera s jednog harda na drugi ili što?

16 godina
protjeran
Sony Vegas 9 problem!

Ako ti je radio sa eksternog harda nakom formatiranja, onda najvjerojatnije hoće, ali sumnjam jer formatiranjem bi ga izbrisao iz registra.... (Nagađam)

Probaj =)

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
GamerMaster2041 kaže...

misliš na copy-paste instalacijskog foldera s jednog harda na drugi ili što?

ja sam kopirao cijeli folder od sony vegas i prenijego ga na eksterni drajv kao i ostatak podataka,a onda sam formatirao C particiju

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
17 godina
neaktivan

instalacijski folder ili što? jer ne možeš seljakati instalacijske foldere od igara i programa tamo vamo, neće ti raditi. zato te pri instaalciji i pita gdje želiš da se instalira. ako si formatirao c disik, na kojemu je pretpostavljam bio i os (onda si obraisao podatke o programu iz registra itd), da vratiš taj instalacijski folder nazad neče ti raditi.

moraš ponovno instalirati taj program na c ili gdje god već želiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 20:08 (robisierra92).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice