Snimanje programom Camstudio, ali bez kamere?

poruka: 6
|
čitano: 1.660
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kamera

imam pitanje: usput forumaši kak ste? ovak pitanje je slijedeće: jel mogu instalirati program camstudio, i snimati a da nemam kameru?

EDIT: jel dobra igrica caesar IV

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 20:04 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kamera

Zasto ne bi mogao, on sluzi za snimanje desktopa...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Kamera

ok hvala. A što mislite o igri caesar IV?

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kamera

Ja koristim program Quick Screen Recorder za takve stvari...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Kamera
dec54 kaže...

aaaa jel možda bolji program od camstudia? I usput kakve su mu opcije jel dobar meni.................. itd.

16 godina
RE: Kamera
luxxxfromhell kaže...
dec54 kaže...

aaaa jel možda bolji program od camstudia? I usput kakve su mu opcije jel dobar meni.................. itd.

Nisam koristio ni jedan drugi osim ovog tako da neznam dal je bolji...što se tiće samog programa ima malo starije sučelje a u opcijama možeš riktat kvalitetu snjimanja i ako slikaš rezoluciju...ubiti dosta je jednostavan...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice