Smrznut komp pri učitanju Viste (Ultimate x64)

poruka: 4
|
čitano: 547
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Molim pomoć dragi kolege, nalazim se trenutno u Safe modu, s Networkingom.

Naime, nakon što mi je Vista jučer povukla neke nadogradnje (Office 2007 SP3, i još desetak sigurnosnih, definiciju za Defender itd.) komp se smrzne pri svakom normalnom pokušaju učitavanja.

Probao sam i Last known config.. , ništa. Pokušao sam iz Safe moda sada obrisati tih nekoliko nadogradnji, očito sam krive pomeo kad i dalje ne pomaže.

Što mogu napraviti?

Unaprijed zahvaljujem na svim odgovorima. Hard disk je nedavno testiran, sve je bilo ok. Moram reći i da je do jučer, tj. do tih updejtova, sve bilo pic-pic.

Što li mi je instalirao, da mi je znati.

{#}

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uz update imaš datum kada su instalirani, pronađi sve koji su instalirani na dan kad su problemi počeli i obriši ih. Ako imaš uključen System restore vrati sustav na dan kad je ispravno radio.

Valentin

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Smrznut komp pri učitanju Viste (Ultimate x64)
Valentin17 kaže...

Uz update imaš datum kada su instalirani, pronađi sve koji su instalirani na dan kad su problemi počeli i obriši ih. Ako imaš uključen System restore vrati sustav na dan kad je ispravno radio.

Iskrene zahvale, vratio sam na restore od prije 2dana, jučerašnji nije prošao tj. isto smrzavanje je bilo. Idem onemogućiti updejtove ovaj tren. Hvala još jednom.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina

Ma ti updatei samo stvaraju probleme, ti si samo jedan u nizu, uključujući i mene koji se opekao, ja ih više ne koristim već godina, instaliran SP kad izađe i gotovo, nikakvih probema nisam imao.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice