Skype options -ringing

poruka: 7
|
čitano: 3.142
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Skype options -ringing(vanjska zvonjava)

Pozdrav, imam jedno pitanje pa ako netko zna, molim za pomoć.

Imam slušalice i mikrofon, sve u jednom, sve uredno radi. ali me zanima da li mogu ikako podesiti da čujem zvonjavu kad me netko zove, radi npr situacije kad sam na skypeu online, ali se npr ne nalazim u tom trenutu kraj pc-a. Puno puta mi se događa da sam negdje u istoj prostoriji, a da ne budem kraj pc-a i onda dođem kraj kompa i vidim propušten poziv.

Znam da je moguće ako spojim  zvučnike, ali mene zanima da li s ovim što imam ( slušalice i mikrofon) čujem, zvonjavu. Poslat ću sliku audio options-a, ima neka opcija u audio settingsima "Ringing", i sad ima ring on all devices i to mi je tako pod defaultno, i sad ispod ima opcija Ring PC speaker, koja je defaultno stavljena tako da nema kvačice. Provjerio sam s frendom, i kad stavim i kad ne stavim kvačicu, ista je situacija, ne čujem, da je nazovem, vanjsku zvonjavu.

Evo i slike

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skype options -ringing(vanjska zvonjava)

nitko, dajte pomagajte

18 godina
neaktivan

Pa kako ce ti zvoniti i sta ako nemas zvucnike. Zvoni ti u slusalice al ti to ne cujes ako ti nisu na glavi. To i jeste poenta slualica. Kako si ti to zamislio?

:)
16 godina
neaktivan

Postoji opcija koja se zove Ring PC speaker koja ne znam čemu služi a predmnijevam da bi to moglo biti to, znači da skroz karikiram, da kad idem po sok u kuhinju da mi svejedno zvoni iako su uključene slušalice. mislim, pa vjerojatno postoje neke postavke za to napraviti, dapače uvjeren sam u to, al ne znam to prohtati, zato i jesam ovdje tražio pomoć.

18 godina
neaktivan

Nema od toga nista. A zasto ne prikopcas zvucnike?

:)
17 godina
neaktivan
Skype options -ringing

Da bi ti to radilo moras imati prikopcane zvucnike...ja tako koristim skype, pozadi sam ukopcao liniju u racunar a naprijed na kucistu mikrofon i slusalice i kad zvoni, zvoni mi i na zvucnicima i na slusalicama...dakle bez zvucnika nista ne mozes...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Skype options -ringing

znači, ništa bez zvučnika. hvala svima koji ste pomogli. iako sam mislio da se može s onom opcijom nešto, al očito ne može.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice