Imam problem koji sam jučer skužio.Zbog tog problema me kicka PB u CoD4 pise Disallowed Program/Driver i računalo (novo) je usporeno..Štekara ga uhvati itd...Sad mi je počeo izabacivat SkypeNames je prestao raditi,da li to moze biti problem koji sve to uzrokuje?Skype verzija je 4.0 (najnovija) OS je Windows 7 Ultimate 64bit a CoD4 ima najnoviji Patcih (1.7) i PB je sredjen.Sve što mi je pokrenuto kad igram je Realtek HD Audio Manager,ATI CCC,ESET Smart Security 4.0,xFire i nekad Skype kad je war...Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem koji sam jučer skužio.Zbog tog problema me kicka PB u CoD4 pise Disallowed Program/Driver i računalo (novo) je usporeno..Štekara ga uhvati itd...Sad mi je počeo izabacivat SkypeNames je prestao raditi,da li to moze biti problem koji sve to uzrokuje?Skype verzija je 4.0 (najnovija) OS je Windows 7 Ultimate 64bit a CoD4 ima najnoviji Patcih (1.7) i PB je sredjen.Sve što mi je pokrenuto kad igram je Realtek HD Audio Manager,ATI CCC,ESET Smart Security 4.0,xFire i nekad Skype kad je war...Hvala unaprijed
Dissalowed program/driver se obično upaljuje kada ti je uključen FRAPS, Steam i tako to. Sumljam da je to skypea... Probaj ugasit steam ili fraps, pa probaj ponovo..
Dissalowed program/driver se obično upaljuje kada ti je uključen FRAPS, Steam i tako to. Sumljam da je to skypea... Probaj ugasit steam ili fraps, pa probaj ponovo..
FRAPS ugašen,ne koristim Steam...Dalje?
jesi za reinstall CoDa?
Mnogima pomoglo..
jesi za reinstall CoDa?
Mnogima pomoglo..
Ma da ga ponovno nabavljam,nije me pamet ostavila...Hvala,ali dalje.
Sad je poceo izbacivat iz CoD2 i CoD4 i kad otvorim config_mp.cfg za CoD4 file je prazan (u Wordpadu sam otvaro)..Kika me onaj Dissalowed Program/Driver i onda neki kod [80252] ili tako nesto...Jel moze pomoc?
Evo reinstall sam CoD4 i opet me kicka isti error i komp je u štekari Skype sam obriso opet sve po starom jedino ne izbacuje error za SkypeNames.exe.Sad je poceo izbacivat neki error za Windows Installer..A novi je komp pls ljudi pomozite...Nešto mi se počelo pojavljivat na startupu...Slika u prilogu.
Pls pomazite ljudi..Jel moram rusit sistem?
Pls pomazite ljudi..Jel moram rusit sistem?
jel ti se da?