dakle kao iz pitanja pokupio sam viruse i jedina nada mi je da napravim reinstal windowsa ali ne znam kako s obzirom da sam sa kompom dobio već na disku predinstalirane windowse 7 ali starter verziju za male notebooke kao što je ovaj serije eee asus 1005,7"monitor ali nisam dobio cd na kojima su windowsi 7 starter već samo drivere dakle kako da ih ponovno reinstaliram na komp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
onda sigurno imaš skrivenu particiju na kojoj je image. kod paljenja stišći F9 ili nešto tako i pita te da li želiš to,to ili ovo. nešto tako. probaj
jesam ,sve živo stiščem al niš, samo me pita da dignem win7 i to je to prebaci se na windowse i niš,inače imam dvije particije na disku ali ova druga je totalno prazna i na njoj nema niš dakle niš od ovog, ima li netko neki drugi prijedlog kako doći do tih win 7 starter da bi ih mogao reinstalirati na notebook,pa valjda postoji neki način, pretpostavljam da bi se to moralo napraviti iz samog sistema SAMO KAKO???I DA ako bih se odlučio staviti na komp xp pro windowse,a komp je još pod garancijom da li se to smije,s obzirom da kažem ima još garanciju da je ne izgubim zato što sam stavljao xp,mislim najbolje bi bilo staviti na njega orginal win 7 starter sa kakvim je i došao ali ako nejde što drugo da radim kad komp ima milion virusa????