Rade li file-ovi koji su nastali na XP na 7-ci?

poruka: 4
|
čitano: 707
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Win 7 2 diska prije je bio XP-pitanje o file-ovima

Pozdrav...

Znači nikad se nisam susreo sa takvim problemom pošto sam uvijek instalirao fresh instalaciju iskljucivo win XP-a na PC.Sad sam kupio win 7 i želio bih njega instalirati.Naime imam 2 diska.Na jednom su winsi i programi a na drugome važni podaci.Zanima me dali ću moć samo priključiti ovaj drugi disk gdje su ti podaci,koji su nastali na XP-u ili cu morati formatirati i taj drugi disk gdje su mi ti vazni podaci (Onda bih napravio backup na DVD-e).Ovaj prvi disk ću normalo formatirat kako bih stavio fresh kopiju win 7-ce.Kad sam prije instalirao win XP sam samo isključio-otkopčao ovaj drugi disk al neznam dal to vrijedi i za 7-cu pošto je taj disk radio prije na XP-u.

Hvala

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve je isto kao i na XP-u što se tog tiče tako da neće biti nikakvih problema.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 2 diska prije je bio XP-pitanje o file-o

Ne ,Windowsi su i jedni drugi.

Nemoj uopće ni isključivati drugi disk ,jel će ti se ,kroz samu instalaciju ,instalirati driveri za taj disk.

Jedino ,stavi neko ime (ili imena ako ima više particija) po kojem ćeš ga raspoznati kod instalacije ,da ne staviš Windowse na njega!

I da ,ništa na tom disku NE SMIJE biti kriptirano (encripted) ,jel te fileove ili foldere nećeš više otvoriti!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina

Ok može lock teme.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice