PS3 filmovi i titlovi problem.

poruka: 4
|
čitano: 3.258
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS3 filmovi i titlovi problem.

Prijatelj ima problem, kada prebaci na hard ili na stick film i titlove, ne prikazuju mu se titlovi. Predložio sam da samo copy/pate naziv cijelog filma u titlove, kaže da ne radi, pa eto, ako biste mogli pomoći, unaprijed hvala {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: PS3 filmovi i titlovi problem.
BannedOnThisForum kaže...

Prijatelj ima problem, kada prebaci na hard ili na stick film i titlove, ne prikazuju mu se titlovi. Predložio sam da samo copy/pate naziv cijelog filma u titlove, kaže da ne radi, pa eto, ako biste mogli pomoći, unaprijed hvala {#}

ps3 podrzava titlove jedino preko media servera. 

Lone wanderer
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Pojasni sve {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

Pojasni sve {#}

ps3 ne podrzava titlove uopce jedino na dvd-u tj blu-ray-u znaci nista od .srt .sub .ssa .ass  titlova 

Media server ti sluzi da filmove sa kompa gledas na ps3 preko mreze,ali preko tog programa ps3 dobiva podrsku za neke nepodrzane formate i sam time titlove 

btw. to ti sve pise u temi ps3 pitanja i odgovori

Lone wanderer
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 12:52 (hrvatskafarkasevec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice