Ovako skinuo sam operacijski sustav Windows Xp u iso datoteci kako da to s Nerom 8 sprzim na cd da mogu s tog cd-a instalirati windows?---Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako prije tebe sam probao s PowerISO programom i sprzio sve ok i kad palim komp u boot meniju odaberem bot s cd-a a ono mi dize windows koji imam instaliran sta da radim?
naštelaj da ti se boota s cd a ne iz HD . odi u bios , pa izmjeni postavke
naštelaj da ti se boota s cd a ne iz HD . odi u bios , pa izmjeni postavke
Namjestio i neće!...
Možda ti je loše zasnimljen CD, ili CD slabo čita. To je čest razlog zašto ne boota s CD-a.
Kada ubaciš CD otvori boot menu i odaberi da boota sa CD-a. Ako to ne uspije restartaj komp i stiskaj enter dok ti se ne pojavi "Press any key to boot from CD...". Ako ni to ne uspije onda skidaj drugi jer ovaj CD koji si spržio nije bootabilan... 
Možda ti je loše zasnimljen CD, ili CD slabo čita. To je čest razlog zašto ne boota s CD-a.
ili je on možda toliko smotan da je doslovno spržio ISO datoteku na dvd. Kao, otvoriš njegov dvd i na njemu je samo jedna datoteka - ta iso datoteka.
Vjerojatno nije, spominjem to jedino zato što sam takav biser osobno vidio.
ili je on možda toliko smotan da je doslovno spržio ISO datoteku na dvd. Kao, otvoriš njegov dvd i na njemu je samo jedna datoteka - ta iso datoteka.
Vjerojatno nije, spominjem to jedino zato što sam takav biser osobno vidio.
ne nije sprzena samo jedna iso datoteka nego se raspakirala u vise pise tam nesto uglavnom ima dosta datoteka i mapa i imaju neki setup-ovi
U neri 7 imaš opciju burn image to disc, mislim da ništa drugačije nije ni u neri 8...