Dosta sam trazio preko neta, al isam nigdje nasao, pa sam se odlucio za upit, imam laptop sa wireless-om, a jedno 100 metara dalje od mene je frend koji takoder to ima, e sad pitanje, da li postoji koji program sa kojim bi se mogli dopisivati, a da se spojimo preko wireless-a...??...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e puno hvala, ma imam internet, al ne zelim stalno imati upaljen msn ili nest drugo, a i kad sam negdje gdje nemam mogucnost spajanja na internet, da se mogu jednostvavno spojit sa prijateljem prek wirlessa i dop se, samo ako moze pomoc, kak sad da se spojimo?...hehe, ima preko neta i preko lana, kak preko wirelessa?..:)
Iskreno ne znam, BORGChata se sjećam sa jednog BUG-a davno, prije 4-5 godina i samo sam ga isprobal, nisam ga detaljno proučavao, i sad mi je pao na pamet, a nisam ti na Windowsima, pa stvarno ne znam sa programom. Pogledaj da li možeš upisat IP adresu od frenda, pa ga tak naći ili nešto slično.
A kakav je onaj "wipper"_valjda se tako pise_, jedno sam ga vrijeme imao ali je jos bio beta, pa je imao puno bug-ova(krisnika ovog foruma :D)
Jel itko imao iskustva sa njim?
Nikad cuo..hehe..:)
Dobro, ima svakakvih programa, ali ni jedan ne moes koristit ako se ne spojis u lan, bilo preko wireessa ili obicnog crosover kabla(p.s. kabal od adsl-a)
Pa da i to rijesimo, autoru teme ili netko drugi, znas li se spojit u ad-hoc mrezu? Ako ne samo reci pa cu ja to na brzinu objasnit da sad bezveze ne pisem ako mozda znas.
ne treba, nasao sam ovdje sve http://www.topbits.com/hr/ad-hoc-mree.html hvala....:)
Dobro, ima svakakvih programa, ali ni jedan ne moes koristit ako se ne spojis u lan, bilo preko wireessa ili obicnog crosover kabla(p.s. kabal od adsl-a)
Pa da i to rijesimo, autoru teme ili netko drugi, znas li se spojit u ad-hoc mrezu? Ako ne samo reci pa cu ja to na brzinu objasnit da sad bezveze ne pisem ako mozda znas.
daj objasni ti to....baš me zanima :)
EDIT sve našo
Evo baš su u ovom novom Bugu sa 100 besplatnih programa stavili program ChateX 1.16. Pogledaj ga, čini mi se zgodan, a i mali je i brz.
EDIT: Isprobal sam ga, evo baš sad. Stari moj, radi ko podmazan. Predobar je. Naravno, radi preko svega, wirelessa, LAN-a, ima kao main server na netu di je ekipa ta koja oko njega radi, ma predobar. Njega si stavi startate si server, upiše tvoju IP adresu i spremni ste.