Program uz antivirus

poruka: 6
|
čitano: 1.250
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program uz antivirus

Ovako,koji mi program preporučujete za malware i slične stvari da ga koristim zajedno sa antivirusom?

Samo da nije Malwarebytes,jer sam s njim imao problema..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program uz antivirus
ulinsky kaže...

Ovako,koji mi program preporučujete za malware i slične stvari da ga koristim zajedno sa antivirusom?

cloud clamAV,kompatibilan s antivirusom,neprimjetan i malo troši
isprobaj..

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 1:13 (seneka).
18 godina
ulinsky kaže...

A kaj imas koji antivirus zapravo, pa onda se moze nekaj kak spada preporucit a ne ovak na coravo. Malwarebytes se koristi samo ko skener za gamad, a ne ko stalana zastita to ti ne treba uopce kod tog programa.Cool

16 godina
neaktivan
Program uz antivirus

Imam NOD32 4.2 verziju.

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Imam NOD32 4.2 verziju.

jel bi ti htio nešto da radi s njim ili skener za dodatnu provjeru?
clamav radi po principu kolektivne inteligencije/imunizacije,u oblaku i vjerovatno je kompatibilan s nod-om - to je preporuka
a osim malwarebytesa imaš i superantispyware portable free skener za provjeru, a možeš ga imat i na sticku

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 12:30 (seneka).
16 godina
odjavljen
Program uz antivirus

Ako imaš samo antivirus, instaliraj si neki bolji firewall, tipa comodo. Ako hoćeš možeš si instalirati nekakav antispyware program, ali mislim da ti nije potreban jer to već imaš s NOD-om.

Najbolje ti je poslušat seneku i instalirati si cloud clamAV. BTW. nemoj zaboraviti WOT na browseru.

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice