Ovako,koji mi program preporučujete za malware i slične stvari da ga koristim zajedno sa antivirusom?
Samo da nije Malwarebytes,jer sam s njim imao problema..
Ovako,koji mi program preporučujete za malware i slične stvari da ga koristim zajedno sa antivirusom?
cloud clamAV,kompatibilan s antivirusom,neprimjetan i malo troši
isprobaj..
A kaj imas koji antivirus zapravo, pa onda se moze nekaj kak spada preporucit a ne ovak na coravo. Malwarebytes se koristi samo ko skener za gamad, a ne ko stalana zastita to ti ne treba uopce kod tog programa.
Imam NOD32 4.2 verziju.
Imam NOD32 4.2 verziju.
jel bi ti htio nešto da radi s njim ili skener za dodatnu provjeru?
clamav radi po principu kolektivne inteligencije/imunizacije,u oblaku i vjerovatno je kompatibilan s nod-om - to je preporuka
a osim malwarebytesa imaš i superantispyware portable free skener za provjeru, a možeš ga imat i na sticku
Ako imaš samo antivirus, instaliraj si neki bolji firewall, tipa comodo. Ako hoćeš možeš si instalirati nekakav antispyware program, ali mislim da ti nije potreban jer to već imaš s NOD-om.
Najbolje ti je poslušat seneku i instalirati si cloud clamAV. BTW. nemoj zaboraviti WOT na browseru.